Seçkin Üye
şimdi birsürü ayar var hepsini tek seferde söyleyemem ingilizcen iyiyse zaten anlarsın hepsinin ne işe yaradığınıevet peki onun dışında bir sürü ayar var onlar ne oluyor
şimdi birsürü ayar var hepsini tek seferde söyleyemem ingilizcen iyiyse zaten anlarsın hepsinin ne işe yaradığınıevet peki onun dışında bir sürü ayar var onlar ne oluyor
reis bi el at yav herkes hayırsız zatenşimdi birsürü ayar var hepsini tek seferde söyleyemem ingilizcen iyiyse zaten anlarsın hepsinin ne işe yaradığını
açıkçası bende o kadar bilgili değilim ama direkt olarak bişey sorarsan cevaplayabilirim diye düşünüyorum mesela jungle clear ayarı sen v tuşu ile orman dönerken hangi skilleri attığını gösteriyor her karakterde kombo ayarı falanda değişiyor o yüzden nokta atışı bişey söyleyemiyorumreis bi el at yav herkes hayırsız zaten
çok yardımcı olamıyorum kusura bakma bende yeniyim sc de ve ingilizcem çok iyi sayılmazreis bi el at yav herkes hayırsız zaten
özelden yazabilir miyim ?açıkçası bende o kadar bilgili değilim ama direkt olarak bişey sorarsan cevaplayabilirim diye düşünüyorum mesela jungle clear ayarı sen v tuşu ile orman dönerken hangi skilleri attığını gösteriyor her karakterde kombo ayarı falanda değişiyor o yüzden nokta atışı bişey söyleyemiyorum
Post automatically merged:
çok yardımcı olamıyorum kusura bakma bende yeniyim sc de ve ingilizcem çok iyi sayılmaz
yardım edebileceğim birşeyse neden olmasınözelden yazabilir miyim ?
evet bu kanka videoalrda varanlatmaya çalıştığın şey sen ezreal qsunu rastgele atınca bile rakibe gitmesi degil mi? eğer öyleyse o dediğin olay yok.
r yi actığında tekrar space basman gerekiyordostum space tuşuna basınca kendim skil atıyormuş gibi hiessdiyorum özellikle xearth ta atmıyor skilleri r yi hiç atmıyor
Post automatically merged:
aşağıdaki yoruma bakar mısın yazdım orada