Onaylı Üye
Evet hile aktif, kullanabilirsin.
az önce ban yedim knkahocam hile aktif ban atmıyor ilk çıktığından bu güne kadar oynuyorum halada oynuyorum.
hangi hileyi kullandın acaba lpreborn ban atmıyor hocam 1 levellik hesapta oynarsan tabi ban yeraz önce ban yedim knka![]()
kendi hesabımndada korkuyorum kullanmayahangi hileyi kullandın acaba lpreborn ban atmıyor hocam 1 levellik hesapta oynarsan tabi ban yer
fazlasıyla report yemiş ve velli etmişsindir yoksa atmıyoraz önce ban yedim knka![]()
yeni açılmış çarad kullandımfazlasıyla report yemiş ve velli etmişsindir yoksa atmıyor
Forumda biri test etmişti baya belli etmişti ve ban yedi. Normal bir şekilde oynayınca ban atmıyor.az önce ban yedim knka![]()
normal derken nasıl kankaForumda biri test etmişti baya belli etmişti ve ban yedi. Normal bir şekilde oynayınca ban atmıyor.
Yani fazla belli etmeden mesela yasuo hortumu gibi e atarken hortum tutturuyor.normal derken nasıl kanka
anladım knkaYani fazla belli etmeden mesela yasuo hortumu gibi e atarken hortum tutturuyor.
kanka 1 haftadır all chatten bile script oldugumu söylememe rağmen ban yemedim ve okadar belli ederek oynuyorum artık ban yemek için uğraşıyorum ama hala açık hesapaz önce ban yedim knka![]()