Windsharp çalışıyor ondan yana sorun yok ama LPReborn'u aktif etmeye çalıştığımda LPReborn.dll'yi indiriyor %100 olduğunda anında Successfully İnjected diyor ama ekrana farklı herhangi bir şey gelmiyor hile konusunda belirtilen Vcredits(C++) ve Directx'in yüklü olduğuna eminim. Oyunun, eski Directx9 özelliğini de aktif ederek de denedim standart şekliyle de denedim ama değişen bir şey yok oyuna herhangi bi etkisi olmuyor Successfully İnjected yazarken on dakika kadar bekledim değişen bir şey olmadı yapabileceğim bir şey var mı?
Tahminimizce bu hatanın nedeni eskiden kullandığınız programlardan kaynaklanıyordu format attığınızda sorun ortadan kalkmış olması gerekiyordu lakin hile kapandığı için çözüm olurmuydu emin değiliz.
Kanka bu sorun olsun atma sorunu olsun hepsini bende yaşıyordum. Önceden lolü yönetici olarak çalıştırıyordum şimdi normal açıyorum. Normal açmaya başladıktan sonra sorun vermemeye başladı. Eğer sende yönetici olarak açıyorsa Bi normal açmayı dene. Umarım düzeltirsin
Loader'i yönetici olarak çalıştırıyorum; Windows Defender'ın kapalı olduğuna eminim ama %appdata% yolunda LPRB klasörü hiç oluşmuyor
Sadece %temp% yolunda
Loader'i yönetici olarak çalıştırıyorum; Windows Defender'ın kapalı olduğuna eminim ama %appdata% yolunda LPRB klasörü hiç oluşmuyor
Sadece %temp% yolunda
Tahminimizce bu hatanın nedeni eskiden kullandığınız programlardan kaynaklanıyordu format attığınızda sorun ortadan kalkmış olması gerekiyordu lakin hile kapandığı için çözüm olurmuydu emin değiliz.