17 Tem 2022 #1 kesli206 K Onaylı Üye Katılım 11 Nis 2020 Mesajlar 59 Tepki puanı 4 Ödüller 5 Yaş 26 6 HİZMET YILI LPReborn sürüm güncelleme hatası herkeste var mı şu an? Çünkü millet yazıyordu, ben o sıra çalıştırıyordum. Şimdi bende de çalışmıyor, sizde de durum aynı mı? Merak ediyorum arkadaşlar. Moderatörün son düzenlenenleri: 24 Eyl 2022
LPReborn sürüm güncelleme hatası herkeste var mı şu an? Çünkü millet yazıyordu, ben o sıra çalıştırıyordum. Şimdi bende de çalışmıyor, sizde de durum aynı mı? Merak ediyorum arkadaşlar.
Çözüm B B Barış Yalçın 17 Tem 2022 Windows'un bazı sürümlerinde sorun çıkartabiliyor, sorduğumda düzelteceklerini söylediler. Düzeltildiğinde duyuru yapılır, aynı sorun bende de var.
Windows'un bazı sürümlerinde sorun çıkartabiliyor, sorduğumda düzelteceklerini söylediler. Düzeltildiğinde duyuru yapılır, aynı sorun bende de var.
17 Tem 2022 #2 Barış Yalçın B Seçkin Üye Katılım 17 Mar 2022 Mesajlar 312 Çözümler 4 Tepki puanı 21 Ödüller 2 4 HİZMET YILI Windows'un bazı sürümlerinde sorun çıkartabiliyor, sorduğumda düzelteceklerini söylediler. Düzeltildiğinde duyuru yapılır, aynı sorun bende de var. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Windows'un bazı sürümlerinde sorun çıkartabiliyor, sorduğumda düzelteceklerini söylediler. Düzeltildiğinde duyuru yapılır, aynı sorun bende de var.
17 Tem 2022 #3 jokerpm Karanlıkta gölgen bile seni yanlız bırakır Onaylı Üye Katılım 2 Ağu 2020 Mesajlar 67 Tepki puanı 6 Ödüller 6 5 HİZMET YILI Memory looder güncelle ve tekrar dene istersen Oyla 0 Olumsuz oyla
21 Eyl 2022 #4 Gongbay G Seçkin Üye Katılım 25 Eyl 2020 Mesajlar 340 Tepki puanı 45 Ödüller 5 Yaş 29 5 HİZMET YILI Arkadaşlar bazılarında çalışıp bazılarında çalışmıyor ise bence hileyi kullanmayın akşama doğru tekrar deneyin Oyla 0 Olumsuz oyla
Arkadaşlar bazılarında çalışıp bazılarında çalışmıyor ise bence hileyi kullanmayın akşama doğru tekrar deneyin
21 Eyl 2022 #5 SvChatoss Onaylı Üye Katılım 11 Nis 2019 Mesajlar 52 Tepki puanı 11 Ödüller 7 Yaş 30 7 HİZMET YILI Sürekli konu açılıyor ama 16:00 gibi yeni güncelleme geleceği söyleniyor. O zamana kadar sabırla bekleyin Oyla 0 Olumsuz oyla
Sürekli konu açılıyor ama 16:00 gibi yeni güncelleme geleceği söyleniyor. O zamana kadar sabırla bekleyin
21 Eyl 2022 #6 Luadaz Büyük şeyler küçük şeylerin bir araya gelmesidir Onaylı Üye Katılım 23 Nis 2021 Mesajlar 67 Tepki puanı 3 Ödüller 5 Yaş 26 5 HİZMET YILI şuan çalışmaması çok normal LoL e yama geldiği için şuanda hile kullanılamıyor olabilir Oyla 0 Olumsuz oyla