LPReborn tuşları nelerdir, ayarları nasıl yapılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Merhabalar forumda aradım ancak sanırım doğru kelimeleri yazamadığım için doğru sonuçlar çıkmadı, sc yi yeni yükledim sadece 4 5 tane on off vardı bunların tam açıklamaları ve yükleme sonrası sc kullanımı ile ilgili bir topic var mı acaba, teşekkürler, iyi oyunlar.

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
şuan kullandığım script ücretli dcsinde destek alabiliyorum ama 1 * 2 haftaya geçicem buna yaşarsa bekliyorum bende cevap

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Merhabalar forumda aradım ancak sanırım doğru kelimeleri yazamadığım için doğru sonuçlar çıkmadı, sc yi yeni yükledim sadece 4 5 tane on off vardı bunların tam açıklamaları ve yükleme sonrası sc kullanımı ile ilgili bir topic var mı acaba, teşekkürler, iyi oyunlar.
bunlar hakkında rehber yok. kendiniz göz gezdirseniz anlarsınız zaten

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Challanger Config yüklerseniz eğer. "X" tuşu minyona son vuruş yapar "V" tuşu lane i temizler "SPACE" tuşu da combo yapıp adama saldırır. Yüzeysel anca böyle anlatılabilir gerisini kurcalayarak öğrenmelisiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
space kombo
x son vuruş
c haras
z kaçış
v push
k evade kapatır

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
adamlar hakkını veriyorlar valalha ya çok teşşekür ederim

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
v:lane iter
c:rakibi dürter
space:kombo yapar
x:minyonlara son vuruş yapar

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Olá, pesquisei no fórum, mas acho que, por não conseguir escrever as palavras certas, os resultados corretos não saíram, acabei de instalar o sc, havia apenas 4 5 on offs, gostaria de saber se existe um tópico sobre as explicações completas deles e o uso do sc após a instalação, obrigado, bons jogos.
euso

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Cevaplar icin tesekkurler, challenger config isine simdir girmeyeyim

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
challenger config yükleyin o zaten ayarı yapıyor X: minyonlara son vuruş yapar V: lane'i temizlersin SPACE: buda zaten rakibe kombo yapar

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
space kombo
k evadeni kapatmak icin
shift menü
x son vuruş diğerlerini yazmışlar zaten arkadaslar

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
kanka güzelce anlatan bir youtube videosu yok mu ?

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bro Script kullanırken sana tavsiyem V tuşuyla minyon kes rakibi görünce menzile gir ve boşluğa bas zaten o komboyu yapıyor dodgelemeyi de bazı herolarda kapat yoksa anlaşılıyor saçma yerlerde dodge yapıp seni öldürebiliyor yani biraz oynayıp alışman gerekli duruma göre antreman modunda alıştırma yapabilirsin. İyi oyunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...