bunlar hakkında rehber yok. kendiniz göz gezdirseniz anlarsınız zatenMerhabalar forumda aradım ancak sanırım doğru kelimeleri yazamadığım için doğru sonuçlar çıkmadı, sc yi yeni yükledim sadece 4 5 tane on off vardı bunların tam açıklamaları ve yükleme sonrası sc kullanımı ile ilgili bir topic var mı acaba, teşekkürler, iyi oyunlar.
Challanger Config yüklerseniz eğer. "X" tuşu minyona son vuruş yapar "V" tuşu lane i temizler "SPACE" tuşu da combo yapıp adama saldırır. Yüzeysel anca böyle anlatılabilir gerisini kurcalayarak öğrenmelisiniz.Merhabalar forumda aradım ancak sanırım doğru kelimeleri yazamadığım için doğru sonuçlar çıkmadı, sc yi yeni yükledim sadece 4 5 tane on off vardı bunların tam açıklamaları ve yükleme sonrası sc kullanımı ile ilgili bir topic var mı acaba, teşekkürler, iyi oyunlar.
aga haras dediğin dürtme dimi dürtmeyi açıp kapatabiliyoruzspace kombo
x son vuruş
c haras
z kaçış
v push
k evade kapatır
eusoOlá, pesquisei no fórum, mas acho que, por não conseguir escrever as palavras certas, os resultados corretos não saíram, acabei de instalar o sc, havia apenas 4 5 on offs, gostaria de saber se existe um tópico sobre as explicações completas deles e o uso do sc após a instalação, obrigado, bons jogos.
Bro Script kullanırken sana tavsiyem V tuşuyla minyon kes rakibi görünce menzile gir ve boşluğa bas zaten o komboyu yapıyor dodgelemeyi de bazı herolarda kapat yoksa anlaşılıyor saçma yerlerde dodge yapıp seni öldürebiliyor yani biraz oynayıp alışman gerekli duruma göre antreman modunda alıştırma yapabilirsin. İyi oyunlarMerhabalar forumda aradım ancak sanırım doğru kelimeleri yazamadığım için doğru sonuçlar çıkmadı, sc yi yeni yükledim sadece 4 5 tane on off vardı bunların tam açıklamaları ve yükleme sonrası sc kullanımı ile ilgili bir topic var mı acaba, teşekkürler, iyi oyunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?