LPReborn Update

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Merhabalar LPReborn'a ne zaman update gelecek bilen var mı 1 sene üzerinde aynı artık predicti düzgün çalışamıyor hangi configle oynarsak oynayalım ve ayrıca bi ton şampiyon geldi.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Merhabalar LPReborn'a ne zaman update gelecek bilen var mı 1 sene üzerinde aynı artık predicti düzgün çalışamıyor hangi configle oynarsak oynayalım ve ayrıca bi ton şampiyon geldi.
Githubdan takip ettiğime göre update sürekli geliyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
LPReborn güncelleme dakka başı geliyor diye biliyorum yanlış biliyorsam bilgilendirir misiniz?

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Bu konuda haklısın çıktığı günden beridir rezalet bir skill tutturma sorunu var bu durumdan haberimiz var diyorlar ama o kadar.

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
aynen katılıyorum yapıcı eleştiri yapmak lazım
daha öncede açılmıştı bu konu sanırım hilenin dt olma olasılığı yüzünden bir ayar falan eklemiyorlar ama kesin de konuşmuyorlar yani bir anda gecenin bir saati güncelleme getirebilirler kaldı ki böyle bir konu açmışsın büyük ihtimalle yoruma gelip şu şu zaman güncelleme gelicek demezler

yone falan oynuyom iste :o
Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
sürekli güncelleme geliyor fakat çok gereksiz güncellemeler skill tutturmayı geçtim jg oynanmıyor bile scriptde artık 1200 çarpı atmıyor 900 atıyor sadece

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Sürekli çalışma yapıyolar diye biliyorum. Umarım kısa zamanda güzel güncel bir update gelir.

kmode exception
Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Yakın Bir Zamanda Düzelir İnşallah

Uzman Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
bu konuya kesinlikle katılıyorum güzel bir güncelleme ile yeni şampiyonlar eklendiğinde aşırı derecede kullanımı zevkli olur. keşke hilenin yapımıyla ilgilenen arkadaşlar güncellemesine de biraz ağırlık verseler. naçizane tavsiyemdir

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
sürekli olarak güncelleniyor diye biliyorum hileler zaten ama şampiyonların gelmesi zaman alabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...