Githubdan takip ettiğime göre update sürekli geliyorMerhabalar LPReborn'a ne zaman update gelecek bilen var mı 1 sene üzerinde aynı artık predicti düzgün çalışamıyor hangi configle oynarsak oynayalım ve ayrıca bi ton şampiyon geldi.
Patch update değil sc'nin kendisinden bahsediyorum.LPReborn güncelleme dakka başı geliyor diye biliyorum yanlış biliyorsam bilgilendirir misiniz?
1 ayha gelirMerhabalar LPReborn'a ne zaman update gelecek bilen var mı 1 sene üzerinde aynı artık predicti düzgün çalışamıyor hangi configle oynarsak oynayalım ve ayrıca bi ton şampiyon geldi.
aynen katılıyorum yapıcı eleştiri yapmak lazımBu konuda haklısın çıktığı günden beridir rezalet bir skill tutturma sorunu var bu durumdan haberimiz var diyorlar ama o kadar.
daha öncede açılmıştı bu konu sanırım hilenin dt olma olasılığı yüzünden bir ayar falan eklemiyorlar ama kesin de konuşmuyorlar yani bir anda gecenin bir saati güncelleme getirebilirler kaldı ki böyle bir konu açmışsın büyük ihtimalle yoruma gelip şu şu zaman güncelleme gelicek demezleraynen katılıyorum yapıcı eleştiri yapmak lazım
Kaynak ?1 ayha gelir
githubtan nasıl takip ediyosunGithubdan takip ettiğime göre update sürekli geliyor
kaynak ne kanka1 ay sonra gelir
evet dedect olmaması için ben sc içeriğinden bahsediyorumsürekli olarak güncelleniyor diye biliyorum hileler zaten ama şampiyonların gelmesi zaman alabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?