WSReborn nedir ve nasıl kullanılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Merhabalar ben Scottish.

Bugün size benim bilgilerimden biraz detay vermek istiyorum: İlk olarak script genel olarak nedir?
Script: 3. parti programı olarak bilinir. Bu uygulama size oyunda yardımcı olacak şeyleri sağlar. Mesela farmları son vuruş atması, yetenek dodgelemesi vb. ama bu sizin oyunu kazanıcağınızı göstermez.

İlk olarak bahsedeceğim önemli şeylerden biri scripte güvenmemek.
Neden güvenmiyoruz? Sebebi, script düşünen bir program değil. Adı üstünde senaryo yani önceden yazılmış bazı görevleri yerine getirebilen program o yüzden oyunculuğu gene size bırakır. Mesela Kog'Maw, Twitch oynarken range kontrolünüzü iyi tutamazsanız, adamların diplerinde bulursunuz kendinizi yada takım savaşı zamanında, önde gidip tek başına giren kişi olursanız ölürsünüz ve bunlar gibi gibi o yüzden ilk olarak oyunculuğunuzu geliştirin. Konum almayı, ne zaman takım savaşlarına girip ne zaman çıkacağınızı bilin. Bunun için Discord'dan eğitim vereceğim yakında.

Sonra şampiyon seçimine gelelim: Mesela hep aynı herolar ile Platin 4'e çıktınız ama karşınıza eloboosterlar geldi diyelim. Siz Twitch aldığınız bir laneniz olsun. Lanede yenseniz yenilseniz de bir Zed, Qiyana, Kassadin gelip, size tek atarak oyunu bitirir ve lose alırsınız. Bunun yüzünden hep aynı heroları almayın, şampiyon seçiminde karşı picklere göre takım pickleri atın. Bu oyun Metin2 değil, takım oyunu!

Sonra duo meselesi, duonuzu iyi seçin ve 1'den fazla duo edinin. Ben duosuz kasıyorum çünkü arkadaşım yok :( Neyse duonuz illaki script olacak diye kural yok. Benim duolarım, sunucuda 1K LP kasan yayıncı olan yada boosterlık yapan elemanlar olucak değil ya. Öyle arkadaşlarım da var ve duoda atıyoruz ama en iyisi solo girmek ama win alamıyorsanız duo edinin. Duo bulmak için hergün farklı farklı insanlar ile tanışabilirsiniz ve arkadaş olabilirsiniz. Önemli olarak, kızları alıp Gümüşten Elmas 4'e atmayın bir de.

Sonra mental mesela, mentaliniz patladığı zaman sakin kalabilmeyi, düzgün kararlar almayı öğrenmelisiniz.

Sonuna geldiniz, teşekkür ederim. Bu arada script ile oynayan arkadaşlar için ders niteliğinde videolar yapmayı planlıyorum, iyi günler. Discord adresim: _ Scottish _#5698.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Güzel konu, videolarını da bekliyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bilgilendirmen için teşşekür ederim yaptıklarının deniyeceğim ama benim mental cok kötü

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
güzel ve faydalı bir konu olmuş videolarda gelirse ilerleyen zamanlarda tadından yenmez

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
gayet yararlı bir konu en kısa sürede pozisyon alma derslerinin başlamasını istiyorum

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
başlık olmamıs ama yazım kaliteli ve doğru.

𐰘𐰃𐰏𐱅
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
ben duosuz giriyorum çünkü hiç arkadaşım yok :( yeri beni çok üzdü benim de yok gel beraber girelim :D

Çik çik CİCİK
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Bunalr bence anlatılarak yapılacak şeyler değil belli bir süre oynanama isteniyor dostim

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Yararlı bilgi cidden ellerine sağlık bilmeyenlerin acilen okumasi gereken bir konu

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
youtube üzerinden anlatman daha faydalı olur diye düşüünüyorum
<23

VALORANT NEFRETLİSİ
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
hocam scripti çok denemek istiyordum teşekkür ederim

Banlı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
cok tesekkur ederım daha ıyı kullanıcam inşallah

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
yararlı konu çok teşekkürler script kullanmaya başlayınca dediklerine dikkat edicem

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
scripte güvenip sürekli oyun kaybeden arkadaşlar için iyi bi konu olmuş

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
görüş olmayan bi yere girme görüşün mutlaka olsun

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
bilgilendirmek adına açıp eğitim versen güzel olabilir aslında hem insanlar birbirlerine duo bulabilir orada

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
yenı baslıyan dostlarım ıcın guzel olmus
wetto geldi kaç ekleyin beraber lol atalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...