Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüLPReborn URF güncelleme sonrası script açılmıyor
4- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatın.
5-
Çalıştır>Temp klasörünün içindeki her şeyi silin.
Çalıştır>Prefetch klasörünün içindeki her şeyi silin.
Çalıştır>%temp% klasörünün içindeki her şeyi silin.
Çalıştır>Recent...
Eğer Win 11 kullanıyorsanız ve son gelen win11 güncellemesini yaptıysanız Script Win11 22h2 desteklemiyor. 21H2 geri dönüş yaparsanız tekrardan kullanabilirsiniz.
Memoryuı sitesinden çalıştırıyorum, açık olan dosyada b recordden sonra birkaç satır daha çıkıyordu ve script açılıyordu normalde ama şu an b record de kalıp çalışmayı durdurdu hatası geliyor.
%Temp% appdata falan klasörlerini silin diyen birkaç çözüm gördüm fakat o dosyalardan scriptle alakalı olmayan yüzlercesi var nereden bulup sileceğimi de pek anlamadım yanlış şeyleri silmiş olabilirim düzelmedi.
Yeni loaderi yükledim şimdi fakat herhangi bir download falan yapmadı yine aynı hatayı verdi o da.
Şimdi de bu hatayı vermeye başladı artık crash bile vermiyo direk açılmıyo
birkaç dakika sonrasından ekleme yapıyorum yeni hata bu şekilde
ayrıca dün 2 kere antrenman modunda hileyi çalıştırmayı başardım, eski dosya ile açınca download yaptı şans eseri ve 1 kereliğine girdim sonra yine girmemeye başladı
Birisi scripti kökünden nasıl sileceğimi söylerse sevinirim. Sadece LPRB klasörünü sildim bu sefer hiç açılmadı. klasör olmamasına rağmen download yapmıyor nedense klasör olmadan girmeye çalışıyor scripte
4- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatın.
5-
Çalıştır>Temp klasörünün içindeki her şeyi silin.
Çalıştır>Prefetch klasörünün içindeki her şeyi silin.
Çalıştır>%temp% klasörünün içindeki her şeyi silin.
Çalıştır>Recent klasörünün içindeki her şeyi silin.
6- %appdata% klasöründeki LPRB klasörünü de silip deneyebilirsiniz, config tabanlı bir sorun varsa çözülecektir.
Zaman zaman hile kaynaklı sorunlarda olabilmekte ve düzeltilmektedir bundan dolayı sorununuz çoktan çözülmüşte olabilir. LPReborn en stabil Windows 10 sürümlerinde çalışmaktadır. Windows 7 sürümünü de resmi olarak desteklememektedir.