Çözüldü LPReborn URF Spammer ayarı nasıl yapılmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
URF spammer ayarları hakkında bilgisi olan var mı? Varsa bu konu altında veya harici bir konu olarak bilgilendirme yapabilirse iyi olur. URF Spammer ayarları tutmuyor hepsini denedim. Bu şampiyonlara script paketi gelecek mi? Özellikle Zeri, Vex bunlar script ile uyarlandiginda kontrol edilemeyecek kadar güçlü çarlar.
Okuyan herkese teşekkür ediyorum. MH bir markadır.

Moderatörün son düzenlenenleri:
『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Şuanda urfta çalışmıyor sanırım script bende öyleydi çünkü. Elden geçmesi gerek bence ama onun dışında gayet güzel

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Böyle bir bakımın yakın zamanda olacağını zannetmiyorum bunla ilgili bir duyuru da yok zaten

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Şuanlık hileyi sadece güncel tutuyorlar ilerde geledebilir gelmeyedebilir

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
URFSpammer ayarları prediction ile düzenli çalışmıyor. Yani oradan yaptığın ayar örnek veriyorum Vex ultisi karakterin olduğu konuma atıyor direkt, yürüyeceği veya dash atacağı yere değil. Yani tahmin kısmı çok kötü oluyor skiller hep kaçıyor. Zaten scriptin predictionu bayağı bir kötü urf spammer kullanmanı önermem 2-3 aya yeni şampiyonlar gelecek demişlerdi ama şampiyondan ziyade scripte optimizasyon bir de prediction update gelirse çok daha iyi olur.

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Muhtemelen sezon sonuna doğru sağlam bir bakım yaparlar o zaman getirirler.
Bakalım bekliyoruz. Bu önemli birşey olduğunu düşünüyorum herkesin genel sorunu belkide sabırsızlıkla herkes bekliyor.
Post automatically merged:

Şuanda urfta çalışmıyor sanırım script bende öyleydi çünkü. Elden geçmesi gerek bence ama onun dışında gayet güzel
Onun dışında sorunsuz zaten yani ben bütün şampiyonlar ile denedim hepsiyle de oynadim doğru ayarlar ile hepsi çok iyi spammer farklı bir mevzu aslında

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kanka onun ayarları var bende resim yok şuan olsa atardımda alanı fln ayarlıyon bi ara yapmıştım zeride çok iyi çalıştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...