O urfspammer urf ile alakalı değil aslında assemblysi olmayan karakterleri manuel olarak ayarlanmasına yarıyorŞuanda urfta çalışmıyor sanırım script bende öyleydi çünkü. Elden geçmesi gerek bence ama onun dışında gayet güzel
Bakalım bekliyoruz. Bu önemli birşey olduğunu düşünüyorum herkesin genel sorunu belkide sabırsızlıkla herkes bekliyor.Muhtemelen sezon sonuna doğru sağlam bir bakım yaparlar o zaman getirirler.
Onun dışında sorunsuz zaten yani ben bütün şampiyonlar ile denedim hepsiyle de oynadim doğru ayarlar ile hepsi çok iyi spammer farklı bir mevzu aslındaŞuanda urfta çalışmıyor sanırım script bende öyleydi çünkü. Elden geçmesi gerek bence ama onun dışında gayet güzel
Yani duyuru yokta konunun amacı aslında bu olmayan şampiyonların üzerinde çalışma yapılabilmesi hatta bir konuda istek yerine açmayı düşünüyorum daha düzenliBöyle bir bakımın yakın zamanda olacağını zannetmiyorum bunla ilgili bir duyuru da yok zaten
rica etsem paylaşımda bulunurmusunHocam forumda bununla ilgili birkaç ayar rehberi görmüştüm zeri için araştırmanı öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?