Ben de 3 yıldır bu foruma üyeyim. Yöneticilerin ve üyelerin ne kadar aile gibi bir ortam yaratmaya çalıştığına bizzat şahidim.Merhabalar
LPReborn uygulamasında veya Dword Team tarafından çıkartılmış (Kurucularımız tarafından bizzat paylaşılmış) hiçbir hilede trojan, keylogger, miner vb. hiçbir zararlı yazılım bulunmadığı konusunda sizleri temin ederim. Aynı zamanda üyeler tarafından gelen hile paylaşımları da Yetkili Ekip tarafından detaylıca incelenip ondan sonra üyelerin erişimine açılmaktadır.
LPReborn arka planda çok fazla hesaplama yaptığı için oyunda gecikme sorunu yaşatıyor olabilir fakat kesinlikle herhangi bir zararlı yazılım içermemektedir ki bu durumu Görev Yöneticisindeki Performans sekmesindeki Ethernet/WiFi ağınıza bakarak da anlayabilirsiniz.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz ve farklı bir sorunuz varsa seve seve yanıtlayabiliriz. Eğer yeterli cevabı aldığınızı düşünüyorsanız da beni etiketlerseniz konuyu kilitleyeceğim, iyi forumlar dilerim.
Konuya göz atabilirsiniz:
https://memoryhackers.org/konular/dword-hilelerinde-trojan-keylogger-var-mi.37903/
konu ile alakasız ama onaylı üye olmadan nasıl bu hileleri kullandığını merak ettimYaklaşık 2 3 yıldır kullanıyorum hilelerini wolftü hilelerinden beri csgo lol vs ama hiçbir zaman böyle bir şey duymadım ve kendi adımada şahit olmadım bilgisayarımda bir yavaşlama vs. falanda olmadı
evet ortam vs samimi katılıyoruöBen de 3 yıldır bu foruma üyeyim. Yöneticilerin ve üyelerin ne kadar aile gibi bir ortam yaratmaya çalıştığına bizzat şahidim.
Açıklamanız için teşekkür ediyorum.
gönül rahatliığı ile kullanabilirim o halde.
Teşekkürler
#Roaccat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?