LPReborn uygulaması arkasında çalışan gizli mining uygulamaları mı var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ne zaman LPReborn kullanıyor olsam internet hızımda buna bağlı olarak pingimde inanılmaz bir düşüş yaşanıyor. Normalde bu olmuyor. İnternet hızım gayet normal. Aynı anda 2 tarayıcı ve tarayıcı içerisinde farklı sürekli kendini oto yenileyen sekmeler mevcut. Buna bağlı olabileceğini düşünerek sekmeleri kapatıyorum fakat sorun yine devam ediyor.
Buradan saygı değer yöneticilerime sesleniyorum. Bu durumu ivedilikle inceleyeceklerinden de eminim.
Konu mühim bir konu çünkü.

Bu arada LPReborn için ayrıca teşekkürler. Çok iyi çalışyor emeğinize sağlık. :)

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Merhabalar

LPReborn uygulamasında veya Dword Team tarafından çıkartılmış (Kurucularımız tarafından bizzat paylaşılmış) hiçbir hilede trojan, keylogger, miner vb. hiçbir zararlı yazılım bulunmadığı konusunda sizleri temin ederim. Aynı zamanda üyeler tarafından gelen hile paylaşımları da Yetkili Ekip tarafından detaylıca incelenip ondan sonra üyelerin erişimine açılmaktadır.

LPReborn arka planda çok fazla hesaplama yaptığı için oyunda gecikme sorunu yaşatıyor olabilir fakat kesinlikle herhangi bir zararlı yazılım içermemektedir ki bu durumu Görev Yöneticisindeki Performans sekmesindeki Ethernet/WiFi ağınıza bakarak da anlayabilirsiniz.

Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz ve farklı bir sorunuz varsa seve seve yanıtlayabiliriz. Eğer yeterli cevabı aldığınızı düşünüyorsanız da beni etiketlerseniz konuyu kilitleyeceğim, iyi forumlar dilerim.

Konuya göz atabilirsiniz:
https://memoryhackers.org/konular/dword-hilelerinde-trojan-keylogger-var-mi.37903/

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Yaklaşık 2 3 yıldır kullanıyorum hilelerini wolftü hilelerinden beri csgo lol vs ama hiçbir zaman böyle bir şey duymadım ve kendi adımada şahit olmadım bilgisayarımda bir yavaşlama vs. falanda olmadı

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Merhabalar

LPReborn uygulamasında veya Dword Team tarafından çıkartılmış (Kurucularımız tarafından bizzat paylaşılmış) hiçbir hilede trojan, keylogger, miner vb. hiçbir zararlı yazılım bulunmadığı konusunda sizleri temin ederim. Aynı zamanda üyeler tarafından gelen hile paylaşımları da Yetkili Ekip tarafından detaylıca incelenip ondan sonra üyelerin erişimine açılmaktadır.

LPReborn arka planda çok fazla hesaplama yaptığı için oyunda gecikme sorunu yaşatıyor olabilir fakat kesinlikle herhangi bir zararlı yazılım içermemektedir ki bu durumu Görev Yöneticisindeki Performans sekmesindeki Ethernet/WiFi ağınıza bakarak da anlayabilirsiniz.

Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz ve farklı bir sorunuz varsa seve seve yanıtlayabiliriz. Eğer yeterli cevabı aldığınızı düşünüyorsanız da beni etiketlerseniz konuyu kilitleyeceğim, iyi forumlar dilerim.

Konuya göz atabilirsiniz:
https://memoryhackers.org/konular/dword-hilelerinde-trojan-keylogger-var-mi.37903/
Ben de 3 yıldır bu foruma üyeyim. Yöneticilerin ve üyelerin ne kadar aile gibi bir ortam yaratmaya çalıştığına bizzat şahidim.
Açıklamanız için teşekkür ediyorum.
gönül rahatliığı ile kullanabilirim o halde.

Teşekkürler

#Roaccat

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
internetinin download hızı kaç ben sabit 24 ms oynuyorum scriptsizde 24 ms senle alakalı

⇆  ◁  ❚❚  ▷  ↻
Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Yaklaşık 2 3 yıldır kullanıyorum hilelerini wolftü hilelerinden beri csgo lol vs ama hiçbir zaman böyle bir şey duymadım ve kendi adımada şahit olmadım bilgisayarımda bir yavaşlama vs. falanda olmadı
konu ile alakasız ama onaylı üye olmadan nasıl bu hileleri kullandığını merak ettim

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
umarım böyle birşey yoktur

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Admin yazdı arkadaşlar böyle bir şey yokmuş.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
asldfasşlfşlisalşifsalş evet knk burda kaç k user virüslü dosya kullanıyoz senden saklıyoduk büyük oyunu bozdun .d arkadaşlar mh için demiyorum genel olarak bu soruyu sormayın içinde virüs olsa bile kimse size evet virüs var mining var demez mhde olmaması ve yetkililerin yok demesi diğer şeyler için geçerli değil

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Virüs var demedik ki. Ağızından virüs diye bir şey çıkan oldu mu ? Olmadı. Arka planda çalışan uygulama dedik. Birbirine karıştırmayalım lütfen. Ve alay geçer gibi random şekilde bir başka üyeyi aşağılar tarzda konuşmayalım. Önce bilginizi tazeleyin. Sonrasında birilerini yargılarken medenice eleştiri ve yargıda bulunun.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
valorantta kullanmıştım öyle bir şey göremedim belki de bilgisayarım çok iyi bir performans düşüşü görmedim formatlayalı cok oldu ama kullandığım sürecte bir etki görmedim ne internet hızımda ne bilgisayarımda yorulma vs yoktu sıcaklık değerleri normaldi bunu test edebilirsin uğraştırıcı bir şey ama değicek bir şey formatladaman önce sıcaklık değerlerine kullanım değerlerine bak sonra reborn ile bak

Üye
3 HİZMET YILI
Ben de 3 yıldır bu foruma üyeyim. Yöneticilerin ve üyelerin ne kadar aile gibi bir ortam yaratmaya çalıştığına bizzat şahidim.
Açıklamanız için teşekkür ediyorum.
gönül rahatliığı ile kullanabilirim o halde.

Teşekkürler

#Roaccat
evet ortam vs samimi katılıyoruö

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
5 yıldır daha ilk hilelerinizden beri bu platformun hilelerini kullanıyorum hiç zararlı yazılımla karşılaşmadım zaten bu kadar kişi mal gibi virüslü hileleri kullanacak değil ya :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...