Çözüldü LPreborn vanguard tarafından tespit ediliyor ve bu yüzden ban yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar bilmiyorsanız vanguard çalışır biçimdeyken şuanki lol hilesini yani lprebornu kullanmanızı tavsiye etmem 1 ay önce 3-4 tane valo hesabım ban yedi hepside try-hard kastığım hesaplar hile mile açmadım
Fakat spoofer falan derken pc banımı kaldırdım ve 1 aydır kastığım bir valo hesabı var elmas 3 şuanki rankı herneyse dünde vanguardı pc den kaldırıp lolde hile yapmaya devam edeyim dedim.
Şimdi tekrardan valorant oynamak istiyorum bu lpreborn bilgisayarımın biryerlerinde kalıntı bırakmışmıdır yani vanguardı yüklersem ban yermiyim? yada nasıl lprebornun tüm kalıntılarını silebilirim
yardımcı olursanız çok teşekkürler

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
vanguard açık olmadığı sürece ban yemezsin diye düşünüyorum çünkü hile açıklamsında vanguard kapalı olması lazım diye belirtmişler . ama hilenin kalıntı bıraktığını ilk defa senden duydum

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Log temizleme yaparak ya da temp dosyasını temizleyerek kalıntıları silebilirsin. Sitede sanırım vardı log temizleme uygulaması.

ワイフ
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhaba,
temp, prefetch klasörlerini temizle ardından Appdata\Roaming içinden Lprb klasörünü silmelisin.

Çözüm
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
benim önerim: Windows+R basıp çalıştır açarak %temp% teki dosyaları ctrl+a shift+delete yaparak ve prefetch e aynı şeyi yapabilirsin + olarak %appdata% den LPRB silebilirsin ban yeme riskin çok azalır

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
dostum ben vanguardı yüklemeden önce %appdata% den LPRByi siliyorum sonra bi geri çıkıp localden riot games klasörünü komple siliyorum sonrasında %temp%,temp,prefetch dosyalarını siliyorum son olarak lol dosya konumuna girip logs dosyasını siliyorum herhangi bi sorun olmadı şuana kadar

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
hile kalıntı sadece temp %temp% ve son olarak prefetch de kalmışsa kalmıştır orları silersen sıkıntı olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...