rage config yok ama elimde size uygun vayne tam iyi çalışan config var;Lprebornla vayne top oynuyorum rage config elinde olan var mı ya da sc ayarlarını nasıl yapmalıyım vayne için hardcore ayarlar lazım şimdiden teşekkürler
e yi sürekli duvara atmıyor arada ıskaladığı oluyor ama hocamvayne için nasıl bir hardcore ayar olabilir ki dostum düz vuruş atıyosun bi de adama yetişmek için q atıyosun. E yi de adamı duvara stunlıcaksa otomatik atıyor onun dışında kendin de atabilirsin
ben hiçbir ayar yapmıyorımLPReborn'la Vayne top oynuyorum, rage config elinde olan var mı ya da script ayarlarını nasıl yapmalıyım? Vayne için hardcore ayarlar lazım, şimdiden teşekkürler.
kayt ayarlarını arttırarark oynarsan yeter zatenLPReborn'la Vayne top oynuyorum, rage config elinde olan var mı ya da script ayarlarını nasıl yapmalıyım? Vayne için hardcore ayarlar lazım, şimdiden teşekkürler.
varsayılan oldukça fazla opLPReborn'la Vayne top oynuyorum, rage config elinde olan var mı ya da script ayarlarını nasıl yapmalıyım? Vayne için hardcore ayarlar lazım, şimdiden teşekkürler.