stilex
Uzman Üye
WSReborn Vayne'de Q ve E configi ya da önerisi olan var mı? Neyi açıp ya da kapatmam gerekiyor?
Moderatörün son düzenlenenleri:
bilmiyorum hazır config de böyleydi bende boyle kullanıyorum Q to wall when possible ayarını açıkta mı kullanıyorsun bu arada?benim ayarlarla aynı tek farkı vayne q ayarında kirisu yerine reborn kullanıyorum kirusu nun farkı nedir ?
bilmiyorum hazır config de böyleydi bende boyle kullanıyorum Q to wall when possible ayarını açıkta mı kullanıyorsun bu arada?
benim ayarlarla aynı tek farkı vayne q ayarında kirisu yerine reborn kullanıyorum kirusu nun farkı nedir ?
o ayarı aç bro kesinlikle ben açmayı unutmuşum işe yarar başka bir şey ellemene gerek yok.
rebornda kötü atıyor kurisu kullanmanı tavsiye ederim denedim ikisinide
smarth stealh kapatbilirsin
configlerden olmuyosa kapat derim manuel olunca daha iyi oluyo
Qyu kendim atmadığımda oynadığımı hissetmiyorum bile kişiden kişiye değişir. Smart Stealth konusunda da kullanılabilir bence.wsreborn Vayne de Q Ve E configi ya da önerisi olan var mı neyi açıp kapatmam konusunda?
zaten herseyi hile ile yaparsan yuksek rankta oynayamazsinben kendim yapıyorum q e yi siçrayı bile kendi posizyonuma göre belirliyorum her şeyi de hileden beklememek lazım arkadaşlar![]()