ws yeni çıkan bir hile dostum lp ise sanırsam 1 yıl önce çıkmıştıGençler ilk sorum bu elemanların farkı ne ?
İkinci sorum default ayarlar dışında kullanan arkadaşlar neleri değişiriyorsunuz?
Üçüncü sorum kesinlikle şunu yapmalısın dediğiniz default olmayan bir ayar var mı ?
Bir sorum daha vardı ama onu düzgün bir cümleye çeviremedim boşverin
LP ile WS born arasında ki kombo farkı nedir kankam dahamı hızlı atıyor anlamadım demek istediğini ama wsborn evet daha iyi soruyorum sadeceben yeni geçtim lp den ws ye alışınca ws daha mantıklı davranıyo kombolar olsun falan
Knk minik farklar var mesela ben gördüğüm farkı söyliyim vayne q su için lp de vayne q su için illa düz vuruş bekliyor q atmak için ve bu bazı zamanlarda (kovalamak veya kaçmak) seni dara sokabiliyor ama wsreborn q yu kovalarken direkt atıyor böyle küçük küçük farklar var yone için de var mesela yone oynarken lpreborn garip oynuyor tam anlatamıyorum ama wsreborn rahatLP ile WS born arasında ki kombo farkı nedir kankam dahamı hızlı atıyor anlamadım demek istediğini ama wsborn evet daha iyi soruyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?