Çözüldü LPReborn ve WSReborn sürüm desteklemiyoruz hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ERROR: Could not connect. HRESULT: 0x800c0008 Şuan kullandığınız sürümü desteklemiyoruz. Güncelleme için bekleyiniz ! hatası alıyorum son 3 gündür durup dururken olmaya başladı ne yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim windows sürümüm 21H1

Ekli dosyalar

• hata.PNG
    hata.PNG
    2.5 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
Modeminizi ve bilgisayarınızı yeniden başlatınız, eğer vpn kullanıyorsanız kapatınız.

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
windows 11 in çoğu sürümünü desteklemiyor diye biliyorum 10 kullanmak daha iyi değil midir sence ? DirectX sürümüm 12 şuan kontrol sağladım
directx değiştirince olmadıysa son çare olarak win11 deneyebilirsin dediğim gibi ben win11 kullanıyorum şu anlık bir problem yok farklı bir şeyde de yaşamadım problem

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
directx değiştirince olmadıysa son çare olarak win11 deneyebilirsin dediğim gibi ben win11 kullanıyorum şu anlık bir problem yok farklı bir şeyde de yaşamadım problem
dostum öncelikle onaylı üye değilsin ve sonrasında çoğu formda göründüğüne göre win11 sorun yaratıyor win10 öneriyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bilgisayara Format attım ve Windows 10 sürümünü düşürdüm şuan sorunsuz kullanıyorum bu hatayı alan herkese tavsiye derim 21H2 şuan sürümüm

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...