Arkanda
Ultra Üye
çoğu şampiyon var kankam full+full rage oyna sana kalmış gidip ticket yersen ban yersin karakterin configleri yeniden yapıldı var zaten forumda wsreborn hakkında benim detaylı rehber konum var oradan ulaşabilirsin ayrıca kapsamlı bir tierlist hazırlıyorum wsrebornaarkadaşlar dünyanın en iyisi dendiğine göre adminlerin vardır bi bildiği fakat ban riski varmı
ve hangisi daha iyi hangisini kullanmalıyım
full+full rage kullansak bile ban atarmı?
hangisi hangi konularda daha iyi ne farkları var
(wsrebornu yeni gördüm deneyeceğim şimdi)
hangi karakterler var(rprebornda olmayan)
karakter configleri yeniden yapıldı mı aynı mı?
denemeye çalışıyorum training modda zed aldım space basıyorum oyundan atıyorçoğu şampiyon var kankam full+full rage oyna sana kalmış gidip ticket yersen ban yersin karakterin configleri yeniden yapıldı var zaten forumda wsreborn hakkında benim detaylı rehber konum var oradan ulaşabilirsin ayrıca kapsamlı bir tierlist hazırlıyorum wsreborna
ctrl f açık mı yani sağ üstte ping ve fps göstergeleri açık mıdenemeye çalışıyorum training modda zed aldım space basıyorum oyundan atıyor
açıkctrl f açık mı yani sağ üstte ping ve fps göstergeleri açık mı
kanka elinde wsreborn için rage bir confing varmı ?çoğu şampiyon var kankam full+full rage oyna sana kalmış gidip ticket yersen ban yersin karakterin configleri yeniden yapıldı var zaten forumda wsreborn hakkında benim detaylı rehber konum var oradan ulaşabilirsin ayrıca kapsamlı bir tierlist hazırlıyorum wsreborna
tekrar dene kapat aç yap bir de oyuna girdikten sonra enter'a basıyorsun ya bi 2 saniye 3 saniye hiçbir şeye dokunmadan bekle ondan sonra dene
hayır benim kendime ait legit oynadığım configim var ben yüksek elo oyuncusuyum dostum rage ile işim olmazkanka elinde wsreborn için rage bir confing varmı ?
ezreal aldım kombo yapmıyotekrar dene kapat aç yap bir de oyuna girdikten sonra enter'a basıyorsun ya bi 2 saniye 3 saniye hiçbir şeye dokunmadan bekle ondan sonra dene
Post automatically merged:
hayır benim kendime ait legit oynadığım configim var ben yüksek elo oyuncusuyum dostum rage ile işim olmaz
dün çıktı güncellenmesini mi beklemeliyim acaba yatekrar dene kapat aç yap bir de oyuna girdikten sonra enter'a basıyorsun ya bi 2 saniye 3 saniye hiçbir şeye dokunmadan bekle ondan sonra dene
hayır benim kendime ait legit oynadığım configim var ben yüksek elo oyuncusuyum dostum rage ile işim olmaz
birçok kişide benzer hatalar var bazılarında da evade çalışmıyor ama bu kişiden kaynaklanıyor açıkçası bir problem yok ben de çatır çatır oynuyorum sorunsuz bir şekildeezreal aldım kombo yapmıyo
ama oyundan atmıyo
dün çıktı güncellenmesini mi beklemeliyim acaba ya
wsreborn arkadaşım kullanıyor çok kaliteli hilearkadaşlar dünyanın en iyisi dendiğine göre adminlerin vardır bi bildiği fakat ban riski varmı
ve hangisi daha iyi hangisini kullanmalıyım
full+full rage kullansak bile ban atarmı?
hangisi hangi konularda daha iyi ne farkları var
(wsrebornu yeni gördüm deneyeceğim şimdi)
hangi karakterler var(rprebornda olmayan)
karakter configleri yeniden yapıldı mı aynı mı?
reis dodge atmaktan adamlara zor vuruyor çarbirçok kişide benzer hatalar var bazılarında da evade çalışmıyor ama bu kişiden kaynaklanıyor açıkçası bir problem yok ben de çatır çatır oynuyorum sorunsuz bir şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?