LPReborn vuruş hedefi önceliği şampiyonlara nasıl ayarlanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Biliyorum zaten asıl görevi minyonlara vurup lane ittirmek ama ben onun ile kite yapmak istiyorum, daha rahat oluyor çünkü. Minyonlara da vursun ama öncelik şampiyonlarda olsun. O ayarı nasıl yaparım? Minyonlara da vursun ama menzilde şampiyon varken şampiyonlara odaklansın istiyorum veya V tuşu dışında daha rahat bir kite yapma yöntemi var mı scriptte?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ben hem v hem space kullanıyorum geri çıktıgımda v ile farm, rakibi menzile aldığımda space yapıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Dediğin Gibi V minyonlara last hit atar ama space basarsan rakip şampiyon alana girdiği (menziline) anda kombosunu yapar.Bunun için küçük ayar yapaiblirsin yada Spacei kullanabilirsin

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
C basrak yapabilirsin c basarken eğer harrasa atanmış bir karakter yeteneği varsa hem rakibi dürtüyor önceliği rakip oluyor ve aynı zamanda farm da yapıyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Şimdi farkettim space'nin o yönde işe yaradığını. Artık eski oynayışımdan eser kalmadı script akıp gidiyor çok teşekkürler.

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Dostum o zaman C basacaksın mınyon son vuruş atar adamıda dürter düz vuruş harıcinde mesela jinx ile v basılı iken hem farm yapar hem rakıbe W atar

Machine For a Reason
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ayarlarda şampiyon önceliği olması lazım minyon kesme tuşları için tam nerede hatırlamıyorum menüsünü bayadır kullanmadım ama her scde olduğu gibi lprebornda da Minyon (veya farm) önceliği seçeneği vardı onu kapatırsan V tuşuna basılıyken menzilde rakip olması durumunda rakip şampiyonlara öncelik verir

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
last hit var combo var mix var lane clear var onları kendine göre bir tuş ata senin dediğin mixed mesela hem minyon hem vurabilecekken rakip özellikle ezrealda çok işe yarıyor mixed

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
'V' tuşu Lane Clear içindir, sadece farmlara vurur. Hem farmlara vurmak hem adama vurmak fakat öncelikli olarak adama vurmak istiyorsan 'C' tuşuna basabilirsin. Sadece adama vurmak ve kombo+kite yapmak istiyorsan 'Space' tuşuna basabilirsin. Hangi tuşun hangi işe yaraması gerektiğini ayarlardan değiştirebilirsin.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Boşluk tuşuna basıldığında, kule ve minyonları göz ardı ederek en yakın şampiyonu ana hedef olarak belirleyecektir.

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
V tusu zaten adam minyon rangesine girdiginde adama focus atmanı saglıyo + olarak harass kısmında dürten skilleri açarsan daha agresif olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...