Çözüldü LPReborn Windows 11 22H2'de çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Win 11 de LPReborn config hilesini sıkıntızı bir şekilde oyunyordum fakat windows 11 22H2 otomatik olarak indi ve zorunlu olarak güncellemek zorunda kaldım.
Ve sorun bundan sonra başladı loadere girip ui sitesinden load a tıkladığım zaman herhangi bir sorun çımıyor ama en son aşamada inject done yazısı çıkması ve uyarı sesi gelmek yerine direkt olarak kapanıyor daha öncede hata almıştın loada tıkladığım zaman yüklenmiyordu fakat bunu appdata/roaming "LPRB" klasörünü sildikten sonra tekrar yüklediğimde sorunum çözüldü.
Zamanını ayırıp yardımcı olmaya çalışacak herkese şimdiden teşekkürler

Çözüm
Forumdaki hiçbir hile Windows 11 22H2 sürümünü resmi olarak desteklememektedir. Windows 11 21H2 sürümüne kadar destek veriliyor. Ayrıca en stabil deneyim için Windows 10 sürümlerini öneriyoruz.
Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Windows defenderın her şeyinin kapalı olduğundan emin misiniz? Sistem geri yükleme noktanız var ise güncelleme öncesine dönebilirsiniz.

Vaktiyle bir atsız varmış derlerse ne hoş
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
sanırım en son 21h1 mi 20h1 mi nw destekliyordu

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Forumdaki hiçbir hile Windows 11 22H2 sürümünü resmi olarak desteklememektedir. Windows 11 21H2 sürümüne kadar destek veriliyor. Ayrıca en stabil deneyim için Windows 10 sürümlerini öneriyoruz.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...