Onaylı Üye
Challanger config yükle LFReborn combo ayarını seç ve arkana yaslan Free Win...Öncelikle herkese merhaba dostlar dün bir arkadasımla xerathı deniyordum ve xerathın attığı skilleri çok kolay bir şekilde dodgeliyor ve arkadaşım hilede kullanmıyor bu xerath ta yapmam gereken ayarlar var mı yada en iyi xerath ayarları nedir bilen var mı ?
agam challenger configi yukledim lprebornla değiştirdim dosyları olmusmudur senceChallanger config yükle LFReborn combo ayarını seç ve arkana yaslan Free Win...
Xerathın skilleri zaten dodgelenmeyecek skiller değilkiÖncelikle herkese merhaba dostlar dün bir arkadasımla xerathı deniyordum ve xerathın attığı skilleri çok kolay bir şekilde dodgeliyor ve arkadaşım hilede kullanmıyor bu xerath ta yapmam gereken ayarlar var mı yada en iyi xerath ayarları nedir bilen var mı ?
Challanger config yükle cok kullanlıslı her hero iicnÖncelikle herkese merhaba dostlar dün bir arkadasımla xerathı deniyordum ve xerathın attığı skilleri çok kolay bir şekilde dodgeliyor ve arkadaşım hilede kullanmıyor bu xerath ta yapmam gereken ayarlar var mı yada en iyi xerath ayarları nedir bilen var mı ?
loadlasan yetiyor config istersen challengerÖncelikle herkese merhaba dostlar dün bir arkadasımla xerathı deniyordum ve xerathın attığı skilleri çok kolay bir şekilde dodgeliyor ve arkadaşım hilede kullanmıyor bu xerath ta yapmam gereken ayarlar var mı yada en iyi xerath ayarları nedir bilen var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?