Arkadaşlar sc için iyi bir config arıyorum ve ayrıyeten açmamız gereken ayarlar nelerdir öğrenmek istiyorum. Script nedense tam istediğim şekilde çalışmıyor acaba bir ayar mı yapmam gerekiyor? Açılması gereken ayarları söylerseniz sevinirim.
Belli başlı şeyleri açtıktan sonra zaten güzel oynayabilirsin config olarak forumda mevcut istediğini kullanabilirsinArkadaşlar sc için iyi bir config arıyorum ve ayrıyeten açmamız gereken ayarlar nelerdir öğrenmek istiyorum. Script nedense tam istediğim şekilde çalışmıyor acaba bir ayar mı yapmam gerekiyor? Açılması gereken ayarları söylerseniz sevinirim.
ADC MAİN CONFİG var kanka onu kullan gerisini hoşlanıp hoşlanmadığın şeyleri açıp kapatabilirsinArkadaşlar sc için iyi bir config arıyorum ve ayrıyeten açmamız gereken ayarlar nelerdir öğrenmek istiyorum. Script nedense tam istediğim şekilde çalışmıyor acaba bir ayar mı yapmam gerekiyor? Açılması gereken ayarları söylerseniz sevinirim.
ne oynuyorsun bide tekmi oynuyosunvalla knk özel bi confing bildiğim yok her ayarı açıyorum kaybettiğim maç yok
linkini atabilir misin sana zahmet?Adc main configini kullanmanı öneririm hiç bir eksiği yok.