Uzman Üye
LPReborn hilesinde yasuoda load yaptıgım zaman hilede e q flash combosu vardı ve çok güzel çalışıyordu fakat hileye güncelleme geldikten sonra aynı ayarı bidaha bulamadım yardımcı olabilicek varmı
yok kanka ben default oynuyorum maçlara göre evade aç kapa yapıyorum Load yapıp tüm comboları kapatıyordum sadece e q flash combosunu tuşa atayıp sanki ben yapıyormuşum gibi oynuyordum şuana kadar ban yemedim ve hiç kimse anlamadıknk sana bu arada şey dicem yasuodan çok kolay sc olduğun anlaşılıyo dikkatli ol
kendi ayarlarını verebilme şansın var mıyok kanka ben default oynuyorum maçlara göre evade aç kapa yapıyorum Load yapıp tüm comboları kapatıyordum sadece e q flash combosunu tuşa atayıp sanki ben yapıyormuşum gibi oynuyordum şuana kadar ban yemedim ve hiç kimse anlamadı
kendi ayarlarını verebilme şansın var mı
kanka vardı ayarlarda işte bulamadımuzun zamandır yasuo girmedim ama g veya t ydi sanırım o tuşa basınca yapıyordu yanlış olmasın ayarlarda vardır yine de bak
yaso sc sini kullanma bence çok belli oluyorLPReborn hilesinde yasuoda load yaptıgım zaman hilede e q flash combosu vardı ve çok güzel çalışıyordu fakat hileye güncelleme geldikten sonra aynı ayarı bidaha bulamadım yardımcı olabilicek varmı
quan trong la ki nangLPReborn hilesinde yasuoda load yaptıgım zaman hilede e q flash combosu vardı ve çok güzel çalışıyordu fakat hileye güncelleme geldikten sonra aynı ayarı bidaha bulamadım yardımcı olabilicek varmı