challanger config var forumda onu indirip kurduktan sonra default yasuoyu kullanabilirsin gayet güzel çalışıyorlp rebornda yasuo için atabileceğiniz yada kullandığınız config varmı?
lp rebornda yasuo için atabileceğiniz yada kullandığınız config varmı?
nasıl yapıyoruz bu config işini
Neden siliyoruz knk direk atsak olmuyor mu diğer configlerdeki gibi ?Arama Yerine Çalıştır Yaz Sonra ½appdata½ yaz sonra LPRB/LPRBMenü sonra arama yerine yasuo yaz gelen yasuo scriptleri sil benim attığım yasuo yazanı linki indir sonra içindeki dosyaları yapıştır LPBMenün içindekini att
öylede karışıyor reisim genede sen at istiyorsanNeden siliyoruz knk direk atsak olmuyor mu diğer configlerdeki gibi ?
EyvallahArama Yerine Çalıştır Yaz Sonra ½appdata½ yaz sonra LPRB/LPRBMenü sonra arama yerine yasuo yaz gelen yasuo scriptleri sil benim attığım yasuo yazanı linki indir sonra içindeki dosyaları yapıştır LPBMenün içindekini att
yasuo configinin normalden farkı nedir acaba hiç yaswuo oynamadım lpreborndaöylede karışıyor reisim genede sen at istiyorsan
benim attığım configle oynuyorum çok güzel combo filan atıyoryasuo configinin normalden farkı nedir acaba hiç yaswuo oynamadım lprebornda