LPReborn Yasuo Q bugu nasıl kapatılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Merhaba scripti yasuo ile denemek istiyorum ama bilmiyorum ne yapılması gerekiğini. Neyin ne işe yaradığnı nasıl oynanması gerektiğini ve şu hortum bug olayını nasıl kapatacağımı söyleyebilirseniz çok güzel olur. Hortum bug olayı beklemeden hortum atması anlamyanlar için. Nasıl kapatıldığını bulamadım. Bu arada söyleyeceklerinizi default yasuo için söylerseniz sevinirim domination yasuoda oyun donduğundan oynayamıyorum. Teşekkürler şimdiden.

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
shifte bas en altta yasuo olacak onu seç ve q bugu kapat ya da sol üstte olan ayarlardan kapatabilirsin hangi tuşa atalı bilmiyorum on yazıyorsa o tusa basıp off yap.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Merhaba scripti yasuo ile denemek istiyorum ama bilmiyorum ne yapılması gerekiğini. Neyin ne işe yaradığnı nasıl oynanması gerektiğini ve şu hortum bug olayını nasıl kapatacağımı söyleyebilirseniz çok güzel olur. Hortum bug olayı beklemeden hortum atması anlamyanlar için. Nasıl kapatıldığını bulamadım. Bu arada söyleyeceklerinizi default yasuo için söylerseniz sevinirim domination yasuoda oyun donduğundan oynayamıyorum. Teşekkürler şimdiden.
misc de veya diğer yerlerde yasuo exploit var ordan kapatabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
q exploit ayarını kapatman gerek sanırım..

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
hile ayarlarından yasuoya gel q esxposunu kapat kanka

:d
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
q exploitini kapatman lazım sanırsam.İyi hileler dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...