space basili tutman yeterli diye biliyorumarkadaşlar zed de hangi tuşla kombo atıyosunuz ben space kullanıyoru ama yetersiz gibi bi öneriniz varmı
çok iyi hocam eline sağlık1- Shift menüden HİT CHANGE ayarlarını IMPOSSİBLE'ye getirip, combodaki USE R seçeneğini kapatmanı öneririm. Çünkü script canı az rakiplere öncelik verdiği için 20 canlı rakiplere ulti atıyor.
2- Sadece kombo tuşuyla oynama. 1v1'de ultiyi kendin atıp daha sonra kombolayabilirsin.
3- Evadeyi SPELL EVADE olarak ayarla, bu sayede Zed gelen skillshotlardan sadece W yeteneği ile kaçacak. Normal evade komboyu engelliyor. Takım savaşında dodge atmaktan combo yapamazsın. (ben yapamadım en azından)
Böyle oynarsan daha iyi sonuçlar alabilirsin
arkadaşlar zed de hangi tuşla kombo atıyosunuz ben space kullanıyoru ama yetersiz gibi bi öneriniz varmı
benim aslında bi sorunum yoktu ama yazdığın mesajdan bende yararlanıyorum tşk1- Shift menüden HİT CHANGE ayarlarını IMPOSSİBLE'ye getirip, combodaki USE R seçeneğini kapatmanı öneririm. Çünkü script canı az rakiplere öncelik verdiği için 20 canlı rakiplere ulti atıyor.
2- Sadece kombo tuşuyla oynama. 1v1'de ultiyi kendin atıp daha sonra kombolayabilirsin.
3- Evadeyi SPELL EVADE olarak ayarla, bu sayede Zed gelen skillshotlardan sadece W yeteneği ile kaçacak. Normal evade komboyu engelliyor. Takım savaşında dodge atmaktan combo yapamazsın. (ben yapamadım en azından)
Böyle oynarsan daha iyi sonuçlar alabilirsin