Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dany so hot she melt the snow
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Artık şu hileye güncelleme getirecek misiniz? Bir sürü şampiyon geldi, dodgelemiyor skilleri ve FPS kaybı çok fazla. 1060 Ti var, darboğaz yok, 16 GB RAM, 500 GB SSD, o bile yetmiyor. Yeni şampiyonlar da script uyumlu değil. Olanlarda da zaten kombolar çok basic. Bir ilgilenin, Moncheri Config dışı güncel metada challanger Config bile iş yapmıyor. Görenlerden düşüncelerini yorumlarını gördükleri eksikleri veya iyilikleri tavsiyeleri bekliyorum, herkesi dinlemek istiyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
aynı olaydan bende yakınmıştım dostum fps kaybı olakasız yerlerde cok yaşıyorum + olarak yeni gelen heroların dodge olayını rankta onları banlayarak çözebiliriz sadece en risklisi suan vex durumdan şikayetciysen onu banlayabilirsin diger herolar genellkle yakın dövüş ve cok dodgelenecek skilleri yok bnce

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
hacı beleş bi hile olmasına rağmen iyi bile yapmışlar yeni heroları oynamasanda birşey olmaz bence güncelleme az getiriyorlar ama en azından ban zor yiyorsun önemli olan ban yememek ve free çoğu cheatten iyi bence . evet güncelleme konusunda biraz haklsıın ama yinede yapmak zorunda değiller sonuçta free hile

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Katılıyorum sürekli fps drop yiyorum oyun donuyor sırf bu yüzden tfleri kaybettiğim oluyor

dany so hot she melt the snow
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
hacı beleş bi hile olmasına rağmen iyi bile yapmışlar yeni heroları oynamasanda birşey olmaz bence güncelleme az getiriyorlar ama en azından ban zor yiyorsun önemli olan ban yememek ve free çoğu cheatten iyi bence . evet güncelleme konusunda biraz haklsıın ama yinede yapmak zorunda değiller sonuçta free hile
@Majest bari şu komboları düzeltseler yeter

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kanka haklısın ama free hile yani sonuçta adamlar free olarak sana çoğu imkanı sunmuş en hard ve zorunlu banlaman gereken vex var onun dısında kontrol edebilirsin adamlar bizim icin free hileye bir sürü sey koymus pek sikayet etmemek lazım

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bedava etin yahnisi kardeşim yine de ücretsiz olarak iyi iş çıkarıyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bence güncelleme gerekli bunun için çalışma yaptıklarına eminim ban riskide az güzel

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Bu konuda sana katılıyorum.
Bunun farkındayız diyorlar fakat hala beklemedeyiz.

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
eğitim alanında bir çok özelliği deneyip scriptini az buçuk güncelleyebilirsin die tahmin ediyorum ama beklemekte bir çözüm hileyi veren geliştirmesinide bize elbet sunar

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar free hile zaten kafasına girmeyin bu ''reis ekmek su veriyo işte neyinize yetmio'' cu tayfayla aynı kafa. Her zamandaha iyisi için uğraşın problemleri çözmeye odaklanın. Ve evet yeni karakterlerin dodgeleri falan neyse de 1660 ti var ve en düşük ayarlar pencereli ekranda tfde 30 a düşüyo fps önce fps probleminin çözülmesi lazım.

Donator
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Ban riski az diyenler neyin kafasında :D Ban yemiyorsanız rito anticheati kapatmıştır da o yüzden, bir kaç ay öncesine kadar çatır çatır 3-5 oyunda ban yiyordunuz hepiniz? UD falan mı sanıyorsunuz hileyi?

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Yılbaşın da bir süpriz yapacaklarını düşünüyorum :panhype:

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
evet güncelleme lazım fakat şuanda idare ediyor adcler hala çok güçlü bir de çarp 1200 vuruyor ya 900 de kalmiş o biraz sıkıntı jung severler için bir de zeri istiyoruz xD

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Artık şu hileye güncelleme getirecek misiniz? Bir sürü şampiyon geldi, dodgelemiyor skilleri ve FPS kaybı çok fazla. 1060 Ti var, darboğaz yok, 16 GB RAM, 500 GB SSD, o bile yetmiyor. Yeni şampiyonlar da script uyumlu değil. Olanlarda da zaten kombolar çok basic. Bir ilgilenin, Moncheri Config dışı güncel metada challanger Config bile iş yapmıyor. Görenlerden düşüncelerini yorumlarını gördükleri eksikleri veya iyilikleri tavsiyeleri bekliyorum, herkesi dinlemek istiyorum.
evet bence de bi güncllem gerek tf nin ortasında fps drop yiyorum

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ban riski az diyenler neyin kafasında :D Ban yemiyorsanız rito anticheati kapatmıştır da o yüzden, bir kaç ay öncesine kadar çatır çatır 3-5 oyunda ban yiyordunuz hepiniz? UD falan mı sanıyorsunuz hileyi?
bu arkadaşa katılıyorum kesinlikle hile kesinlikle ud değil riot 3-5 aydır anti-cheat'i kapatmış yoksa free hileler maks 1-2 hafta dayanırdı ilk çıktığında şimdi de ws gibi 2 elde ban yerdik.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Virüs girmiştir. Görev yöneticisinden kim ne kullanıyor bak. Bazı virüsler işlemcinin ve ekran kartının %100 ünü kullanıyor.

Seçkin Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
geçen gün ücretli bir script kullandım. LPReborn'da olan çoğu özellik o scriptte yoktu. LPReborn gerçekten çok kaliteli. ancak o script her şampiyonu destekliyordu ve daha iyi dodge atıyordu.... LPReborn'a ne yapılması gerekiyorsa yapılmalı bence. İsterlerse bi donate bar açsınlar bar dolunca güncellenecek desinler ya da ücretliye geçirip güncellesinler ben razıyım. Scriptle viego oynamak kadar güzel bir şey yok....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...