dany so hot she melt the snow
Süper Üye
@Majest bari şu komboları düzeltseler yeterhacı beleş bi hile olmasına rağmen iyi bile yapmışlar yeni heroları oynamasanda birşey olmaz bence güncelleme az getiriyorlar ama en azından ban zor yiyorsun önemli olan ban yememek ve free çoğu cheatten iyi bence . evet güncelleme konusunda biraz haklsıın ama yinede yapmak zorunda değiller sonuçta free hile
kombolar düzelse iyi olur evet ona diyecek birşeyim yok .@Majest bari şu komboları düzeltseler yeter
evet bence de bi güncllem gerek tf nin ortasında fps drop yiyorumArtık şu hileye güncelleme getirecek misiniz? Bir sürü şampiyon geldi, dodgelemiyor skilleri ve FPS kaybı çok fazla. 1060 Ti var, darboğaz yok, 16 GB RAM, 500 GB SSD, o bile yetmiyor. Yeni şampiyonlar da script uyumlu değil. Olanlarda da zaten kombolar çok basic. Bir ilgilenin, Moncheri Config dışı güncel metada challanger Config bile iş yapmıyor. Görenlerden düşüncelerini yorumlarını gördükleri eksikleri veya iyilikleri tavsiyeleri bekliyorum, herkesi dinlemek istiyorum.
bu arkadaşa katılıyorum kesinlikle hile kesinlikle ud değil riot 3-5 aydır anti-cheat'i kapatmış yoksa free hileler maks 1-2 hafta dayanırdı ilk çıktığında şimdi de ws gibi 2 elde ban yerdik.Ban riski az diyenler neyin kafasındaBan yemiyorsanız rito anticheati kapatmıştır da o yüzden, bir kaç ay öncesine kadar çatır çatır 3-5 oyunda ban yiyordunuz hepiniz? UD falan mı sanıyorsunuz hileyi?
Virüs girmiştir. Görev yöneticisinden kim ne kullanıyor bak. Bazı virüsler işlemcinin ve ekran kartının %100 ünü kullanıyor.Artık şu hileye güncelleme getirecek misiniz? Bir sürü şampiyon geldi, dodgelemiyor skilleri ve FPS kaybı çok fazla. 1060 Ti var, darboğaz yok, 16 GB RAM, 500 GB SSD, o bile yetmiyor. Yeni şampiyonlar da script uyumlu değil. Olanlarda da zaten kombolar çok basic. Bir ilgilenin, Moncheri Config dışı güncel metada challanger Config bile iş yapmıyor. Görenlerden düşüncelerini yorumlarını gördükleri eksikleri veya iyilikleri tavsiyeleri bekliyorum, herkesi dinlemek istiyorum.
geçen gün ücretli bir script kullandım. LPReborn'da olan çoğu özellik o scriptte yoktu. LPReborn gerçekten çok kaliteli. ancak o script her şampiyonu destekliyordu ve daha iyi dodge atıyordu.... LPReborn'a ne yapılması gerekiyorsa yapılmalı bence. İsterlerse bi donate bar açsınlar bar dolunca güncellenecek desinler ya da ücretliye geçirip güncellesinler ben razıyım. Scriptle viego oynamak kadar güzel bir şey yok....Artık şu hileye güncelleme getirecek misiniz? Bir sürü şampiyon geldi, dodgelemiyor skilleri ve FPS kaybı çok fazla. 1060 Ti var, darboğaz yok, 16 GB RAM, 500 GB SSD, o bile yetmiyor. Yeni şampiyonlar da script uyumlu değil. Olanlarda da zaten kombolar çok basic. Bir ilgilenin, Moncheri Config dışı güncel metada challanger Config bile iş yapmıyor. Görenlerden düşüncelerini yorumlarını gördükleri eksikleri veya iyilikleri tavsiyeleri bekliyorum, herkesi dinlemek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?