Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
@JAMMAN moncheri config indirip ezreal oynuyorsun her oyun win kafan rahat scriptle başka çar oynanmaz hiç kimseyi dinleme script ilk çıktıgı dönem elmasa çar kastım eyvallah ozamanlar iyiydi 3-4 ay önce plata hesap kastım eyvallah o da iyiydi şuan max golda cıkarabildim forumda gezinen tüm configlerin ayarını inceledim hiç biri güncel ve iyi ayarlanmış değil moncheri daha güncel ve yeni config onunla git jungle karthus falan yap bari de oyun taşı rahatına bak
samira oynamak isterim nasıl peki

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bence ban yedirmesin ne oluyorsa olsun bu kadar heroyla bile iyi

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Dodge'u kullanmanızı tavsiye etmiyorum, bu sizin bir komut dosyasında olduğunuzu çok açık hale getiriyor

Donator
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
@ArdaBCivas bgx yabancıların scripti bildiğim kadarıyla ve 1 haftalığı 150 tl cok da ucuz değil ama kalite konusunda kat kat ne toir ne başka bi sc yanına yaklaşamaz toir de kullandım bgx de bgx de işte spaceye basılı tutarak oyun kazanıp oynayabilirsiniz ama toirde o yok
Bütün scriptler yabancıların zaten, sıfırdan Türklere ait yok.
Fiyata da Türk Lirası olarak değil Dolar olarak bak, adamlar TRY ile satış yapmıyor sonuçta, sana pahalı gelmesinin sebebi malum kişi.

dany so hot she melt the snow
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Bütün scriptler yabancıların zaten, sıfırdan Türklere ait yok.
Fiyata da Türk Lirası olarak değil Dolar olarak bak, adamlar TRY ile satış yapmıyor sonuçta, sana pahalı gelmesinin sebebi malum kişi.
@ArdaBCivas ban yerim forumdan :D adamlar 20 liraya 1 aylık hile alıyo onların ennn kötü amelesi tuvalet temizleyen hizmetçisi saatlik 15 dolar alıyor yani 1 saat çalışıp işten ayrılsa scyi satın alabılır bizim türkolar 100 lira yevmiyeyi 1 gün yani 12 saat çalışarak alıyor :D

Donator
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
@ArdaBCivas ban yerim forumdan :D adamlar 20 liraya 1 aylık hile alıyo onların ennn kötü amelesi tuvalet temizleyen hizmetçisi saatlik 15 dolar alıyor yani 1 saat çalışıp işten ayrılsa scyi satın alabılır bizim türkolar 100 lira yevmiyeyi 1 gün yani 12 saat çalışarak alıyor :D
E yani işte :D Hile pahalı değil yani, bizim para değersiz kısaca.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
kardeşim tamamen katılıyorum sana %100 bırak yeni gelen karakteri viego çıkalı ne kadar süre oldu onu bile dodgelamiyor performans iyileştirmesi yapılması lazım herolara değişiklik gelmesi lazım ekstradan plugin eklenmesi lazım isteyen daha zengin bir menüye erişip daha rahat kullanım sağlanması için ve şu dodge muhabbeti çok can sıkmaya başladı yeni gelen ve eksik dodge olan şampiyonlar için bir dodge seçeneği eklenmesi lazım ekstradan karşı takımın skillshotlari can barinin altında skillerin resmi olarak herosundan herosuna göre eklenirse cooldownu gözükecek şekilde eklenirse çok muazzam olur bu konuyu bırakmayalım ya herkes rica etsin yönetici ekibe yapan ekibe ya da bu scriptin geliştirilmesi için tepki tarzı bir şey yapalım dostlar free diye bir olay yok madem bu platform tüm hileleri free veriyor kaliteli olması lazım bu kadar insan kullanıyor bir tek ben eleştirmiyorum birçok insan muzdarip bu dertten rica ediyorum buradan mh ekibine şu scripte bir el atın hocam yılbaşından sonra olsun öncesi olsun ama yapın yani lütfen şu insanlar bi rahatlasın saygılarımla
Post automatically merged:

eklemeyi unuttum fps dropta yiyorum sürekli ve oyunda fps düşüyor ayrıca son olarakta oyundayken crash yiyorum atıyor oyunda problem var anlamadığım kadarıyla bunlar da düzelse harika olur

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
tüm yorumları okudum , fps sorunu bence ciddi bir problem ayrıca yeni şampiyonların skillerinin dodge yazılımında yok galiba. Toir kullandım o kadar leş bir script için o paralar çok fazla geldi bana daha da almadım, İnşallah bunu deniyeceğim. En azından ilgili arkadaşların güzel birşeyse ilgilenmesini yenilemesini bende talep ediyorum.
Absürt rakamlar olmayacaksa arkadaşlar ilgilenecekse ücretli (makul ) bile olabilir aslında. Bakalım yakın zamanda deniyeceğiz. Denedikten sonra yorumlayacağım.

dany so hot she melt the snow
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Teşekkürler konuyu güncel tutup düşüncelerinizi paylaştığınız için

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
katılıyorum ama arkadaşların da söylediği gibi bu free bir script maalesef yetinmemiz gerek...

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
tüm yorumları okudum , fps sorunu bence ciddi bir problem ayrıca yeni şampiyonların skillerinin dodge yazılımında yok galiba. Toir kullandım o kadar leş bir script için o paralar çok fazla geldi bana daha da almadım, İnşallah bunu deniyeceğim. En azından ilgili arkadaşların güzel birşeyse ilgilenmesini yenilemesini bende talep ediyorum.
Absürt rakamlar olmayacaksa arkadaşlar ilgilenecekse ücretli (makul ) bile olabilir aslında. Bakalım yakın zamanda deniyeceğiz. Denedikten sonra yorumlayacağım.
kanka toir gerçekten leş ötesi bir script bu scriptten tek fazlası fps düşüşü daha ve daha çok karakter var. Onun dışında 9-20 dolar gerçekten verilmez

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
fps sorunu düzelsin başka bir şey istemiyorum sistemim zaten kötü iyice drop giriyor fps kaybı yaşıyorum

Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
Eğer güncelleme gelirse bir kaç ay bakımda olabilir, ve forumun bir çoğu kullanıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bedava bir sc için öpüp başa koymak lazım bence. ama şu fps frop işi tat kaçırıyor gerçekten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...