LPReborn'a yeni şampiyonlar eklenecek mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
46c FBI dan çok yetkim var ulan benim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Aynı heroları oynamaktan sıkıldım açıkçası, yeni gelen şampiyonlarda eklenecek mi sc ye yoksa var olanlarla oynamakla mı kalacaz.
- bide yeni heroların skillerinden kaçmıyor evade bu düzeltilir mi?
örn: vex onun skillerini görmüyor evade.

Seçkin Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
yeni şampiyonların addonsları ve skill dodgeları malesef eklenmiyor. Son eklenen şampiyon samiraydı sanırım. belki yakın süreçte değil ama bir gün mutlaka geleceğini düşünüyorum. Yeni eklenen şampiyonların sayısı 10 15 olunca bence illa ki eklerler.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Yüklenmez büyük ihtimal bence yüklenmesinde eğer yüklenirse detected olma ihtimali daha yüksek çünkü expolit çıktığı zaman hileyi göz önünde daha çok batmıştı herkes expliot midir her neyse onu yapamaya çalıştı ne kadar fazla göze batmazsa o kadar detected olması geç olur

Saygı düzendir
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
yeni şampiyonların addonsları ve skill dodgeları malesef eklenmiyor. Son eklenen şampiyon samiraydı sanırım. belki yakın süreçte değil ama bir gün mutlaka geleceğini düşünüyorum. Yeni eklenen şampiyonların sayısı 10 15 olunca bence illa ki eklerler.
samira çalışmıyor ya

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
bizzat pikachunun kendisine sordum ilerde olabilir demişti net bişi söylemedi

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Eklenmeyecektir muhtemelen.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bilmiyorum fakat yenı cıkan champların eklenmesını ısterdım bende

Seçkin Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
samira çalışmıyor ya
aksine samira çok güzel çalışıyor. Ben samira pickleyip lose aldığım maç inan hatırlamıyorum. Geri düşse bile çabuk toparlıyor şampiyon. Oyuna girdiğinde "H" ye basıp gold exploit seçeneğini kapatman yeterli. Gerçekten çok iyi olduğunu fark edeceksin.

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Aynı heroları oynamaktan sıkıldım açıkçası, yeni gelen şampiyonlarda eklenecek mi sc ye yoksa var olanlarla oynamakla mı kalacaz.
- bide yeni heroların skillerinden kaçmıyor evade bu düzeltilir mi?
örn: vex onun skillerini görmüyor evade.
Knka ücretli scriptler de hepsi var.Skill kaçırmıyor ve evade her şamp skili ekli.Aylık 280 tl ücretli.Ayrıca hile kendini nvidia oalrak gizliyor.Ban dalgası falan ban yemiyorsun.Özel oalrak yetkili elle ban atması gerekiyor.Beleş hilede ne varsa onu kallancan kanka.En azından 3 günde ban yemiyoruz.Hiç yoktan iyidir.

46c FBI dan çok yetkim var ulan benim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Knka ücretli scriptler de hepsi var.Skill kaçırmıyor ve evade her şamp skili ekli.Aylık 280 tl ücretli.Ayrıca hile kendini nvidia oalrak gizliyor.Ban dalgası falan ban yemiyorsun.Özel oalrak yetkili elle ban atması gerekiyor.Beleş hilede ne varsa onu kallancan kanka.En azından 3 günde ban yemiyoruz.Hiç yoktan iyi biliyorumda tr serverinde yaşıyoruz hayat zaten zor paralı olanlarda çok pahalı
bende biliyorum da çok pahalı ücretli olanlar, malum tr serverinde yaşamaya çalışıyoruz hayat zor bro benim bünye kaldırmaz ücretli sc .d

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
keşke gankplank eklense varil kombosu falan yapsa çok güzel olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...