samira çalışmıyor yayeni şampiyonların addonsları ve skill dodgeları malesef eklenmiyor. Son eklenen şampiyon samiraydı sanırım. belki yakın süreçte değil ama bir gün mutlaka geleceğini düşünüyorum. Yeni eklenen şampiyonların sayısı 10 15 olunca bence illa ki eklerler.
aksine samira çok güzel çalışıyor. Ben samira pickleyip lose aldığım maç inan hatırlamıyorum. Geri düşse bile çabuk toparlıyor şampiyon. Oyuna girdiğinde "H" ye basıp gold exploit seçeneğini kapatman yeterli. Gerçekten çok iyi olduğunu fark edeceksin.samira çalışmıyor ya
Knka ücretli scriptler de hepsi var.Skill kaçırmıyor ve evade her şamp skili ekli.Aylık 280 tl ücretli.Ayrıca hile kendini nvidia oalrak gizliyor.Ban dalgası falan ban yemiyorsun.Özel oalrak yetkili elle ban atması gerekiyor.Beleş hilede ne varsa onu kallancan kanka.En azından 3 günde ban yemiyoruz.Hiç yoktan iyidir.Aynı heroları oynamaktan sıkıldım açıkçası, yeni gelen şampiyonlarda eklenecek mi sc ye yoksa var olanlarla oynamakla mı kalacaz.
- bide yeni heroların skillerinden kaçmıyor evade bu düzeltilir mi?
örn: vex onun skillerini görmüyor evade.
bende biliyorum da çok pahalı ücretli olanlar, malum tr serverinde yaşamaya çalışıyoruz hayat zor bro benim bünye kaldırmaz ücretli sc .dKnka ücretli scriptler de hepsi var.Skill kaçırmıyor ve evade her şamp skili ekli.Aylık 280 tl ücretli.Ayrıca hile kendini nvidia oalrak gizliyor.Ban dalgası falan ban yemiyorsun.Özel oalrak yetkili elle ban atması gerekiyor.Beleş hilede ne varsa onu kallancan kanka.En azından 3 günde ban yemiyoruz.Hiç yoktan iyi biliyorumda tr serverinde yaşıyoruz hayat zaten zor paralı olanlarda çok pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?