Çözüldü LPReborn'da config aktif etmek ban riskini arttırır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Challenger config yaptım, oldu mu bilmiyorum ama olduysa bile bunda ban yeme durumu diğerinden farklı mı? Yani normel configsiz hallinden farklı mı? Kısacası config ban yeme şansımızı arttırıyor mu?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Evet bahsi geçen configi kullanmak ban riskini arttırmaktadır. Lakin manul bir ban rate oranını yükseltmez. Challange config rage oynamak üzerine tasarlanmıştır defult ayarlara göre çok daha stabil combo ve dodge yapar bu yüzden rakip daha fazla şüphelenir ban report eder sonucunda ban yersiniz.
Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Hayır farklı değil. Her türlü ban riski aynıdır ve banlanırsın. @volkan44123 aklınıza takılan farklı soru var mı bu konuyla alakalı? Konuya dönüş sağlar mısınız?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
değişen tek şey ayarlar dostum ban riski yine aynı kalır fakat sen configi yüklersen hazır ayar yüklemiş olursun

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
arkadaşlar bu lp reborn ban yemeyen bir sürü kişi var ama benim şuan anlamadım bir sürü kişi de burda her türlü ban yersin diyor ban yiyormuyuz yemiyormuyuz

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Evet bahsi geçen configi kullanmak ban riskini arttırmaktadır. Lakin manul bir ban rate oranını yükseltmez. Challange config rage oynamak üzerine tasarlanmıştır defult ayarlara göre çok daha stabil combo ve dodge yapar bu yüzden rakip daha fazla şüphelenir ban report eder sonucunda ban yersiniz.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...