LPReborn'da wall hack hilesi var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Dostlar, hileye yeni başlayacağım ama ban yemekten korkuyorum. Rank kasmak için indireceğim ama legit oynayabileceğimi sanmıyorum. Aslında tek ihtiyacım harita kontrolü. Haritada karakterleri gösterme hilesi yok sanırım yani oyun sisi kaldırılabiliyor mu? Bilen var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Hayır oyle bir şey söz konusu değil ayrıca ban yemekten korkuyorsan kullanma yeni kullanmaya başlıcagın için belli edicegini düşünüyorum ben cok char banlattım ws ya da lb kullanarak, hile son ud olmasından bu yana da aynı charla oynuyorum şu an hesap 49 lv sc siz 1 tane bile oyunum yok.

bugün 70`lik senfonim çalıyor
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Elinden geldiğince belli etme ama öyle bir olayki legiti çok iyi yapsanda ban atıyorlar anlayıp ben anlamadım

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
hayır oyle bişey söz konusu değil ayrıca ban yemekten korkuyorsan kullanma yeni kullanmaya başlıcagın için belli edicegini düşünüyorum ben cok char banlattım ws yada lb kullanarak, hile son ud olmasından bu yana da aynı charla oynuyorum suan hesap 49 lv sc siz 1 tane bile oyunum yok
nasıl ban yemedin ben hep yiyorum hangi ayarları kapatim

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
oluyor knk bide o skin cok eski kimsede olmayan skin fln sa skıntı

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
hayır oyle bişey söz konusu değil ayrıca ban yemekten korkuyorsan kullanma yeni kullanmaya başlıcagın için belli edicegini düşünüyorum ben cok char banlattım ws yada lb kullanarak, hile son ud olmasından bu yana da aynı charla oynuyorum suan hesap 49 lv sc siz 1 tane bile oyunum yok
aga IP ban yemiyorsun degil mi sc den yakalanırsan

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
lol ıp ban atmyor. ve valorantn varsa kesinlikle vanguardı kapatman gerekiyor ordan alglarsa hem lolden hem valodan perma yiyebilirsiniz. %15

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...