Bro ne olsun istiyosun otomatik oyun başı nexus a vurma hilesinide ekleyelim hemensis kaldırma olsa güzel olabilirmiş ama bildiğimiz script gibi hile
nasıl ban yemedin ben hep yiyorum hangi ayarları kapatimhayır oyle bişey söz konusu değil ayrıca ban yemekten korkuyorsan kullanma yeni kullanmaya başlıcagın için belli edicegini düşünüyorum ben cok char banlattım ws yada lb kullanarak, hile son ud olmasından bu yana da aynı charla oynuyorum suan hesap 49 lv sc siz 1 tane bile oyunum yok
kostüm tek ben görüyorum nasıl sıkıntı olurkieyer kostumsuz ve cok belli etmeden oynarsa 2 3 ay bile dayanır
boşver oynatsın skin önemli değil ama ws kapalı şuanoluyor knk bide o skin cok eski kimsede olmayan skin fln sa skıntı
aga IP ban yemiyorsun degil mi sc den yakalanırsanhayır oyle bişey söz konusu değil ayrıca ban yemekten korkuyorsan kullanma yeni kullanmaya başlıcagın için belli edicegini düşünüyorum ben cok char banlattım ws yada lb kullanarak, hile son ud olmasından bu yana da aynı charla oynuyorum suan hesap 49 lv sc siz 1 tane bile oyunum yok
valorantdan 3 ay hwid ban yedim ztn loldenlol ıp ban atmyor. ve valorantn varsa kesinlikle vanguardı kapatman gerekiyor ordan alglarsa hem lolden hem valodan perma yiyebilirsiniz. %15
Oyun verisine müdahaleden anlaşılıyor. Kostüm kullanmassanız daha uzun ömürlü olurkostüm tek ben görüyorum nasıl sıkıntı olurki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?