ban yemekten korkuyorsan dostum yeni hesap ac o hesapla belli etmeden oyna ban yemedigini anlıcaksın ama legit oynaman lazımDostlar hileye yeni başlayacağım ama ban yemekten korkuyorum. Rank kasmak için indireceğim ama legit oynayabileceğimi sanmıyorum aslında tek ihtiyacım harita kontolü. Haritada karakterleri gösterme hilesi yok sanırım yani oyun sisi kaldırılabiliyor mu bilen var mı?
ayn o zmn cok saçma olur herkes seni report eder ban yersinBro ne olsun istiyosun otomatik oyun başı nexus a vurma hilesinide ekleyelim hemen
yok knk bencedelpbronda bildigim kadar map sisi kaldırma yok ama araştırırsan iyi olur
30 level üstü yeni olmayan hesaplar direk algılanıyor ve banlanıyor riot baba ne yaptıysanasıl ban yemedin ben hep yiyorum hangi ayarları kapatim
hilede aşırı fazla güzel özellik var iyisiyle kötüsüyle fakat wall hack veya radar hack gibi birşey bulunmuyor hiledeDostlar hileye yeni başlayacağım ama ban yemekten korkuyorum. Rank kasmak için indireceğim ama legit oynayabileceğimi sanmıyorum aslında tek ihtiyacım harita kontolü. Haritada karakterleri gösterme hilesi yok sanırım yani oyun sisi kaldırılabiliyor mu bilen var mı?
skin hack kanka o sadece sende gözükür client sided yani başkasında gözükmezkostüm tek ben görüyorum nasıl sıkıntı olurki
yapıcak bir şey yok zaten düşük eloyum anlaşılmaz benceknk ban yemeyi göze almalısın
kostümün farkı olur mueyer kostumsuz ve cok belli etmeden oynarsa 2 3 ay bile dayanır
olursa fark yaratıcak bir şey olur ayarları bir kurcalıyim belki ona benzer bir şey vardırwallhack lolde hiçbir hilede yok ilk defa duydum
windsharp açıkken ztn ban atıyordu lb reborn suan ban atmıyor ancak report yersen biri tarafından ban yersin dodge skillerinin cogunu kapat malp r si th yada bc nin q leri gibi kritik olanları açıyorum sadece sıkıntı cıkarmıyornasıl ban yemedin ben hep yiyorum hangi ayarları kapatim
Bende öyle yapmayı düşünüyorum tank şampiyonlarda sıkıntı olur mu çok belli olur diye düşüyorum adcler daha iyi bencewindsharp açıkken ztn ban atıyordu lb reborn suan ban atmıyor ancak report yersen biri tarafından ban yersin dodge skillerinin cogunu kapat malp r si th yada bc nin q leri gibi kritik olanları açıyorum sadece sıkıntı cıkarmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?