Ben iki kez banladım.Birincisi zoom ve skinleri kullandığım için banlandığımı düşünüyorum.İkinci olarak ta botted hesaptan banladım.Hile gayet başarılı eğer ortalama bir eloda oynuyorsanız detect olmadığı sürece bir ömür kullanabilirsiniz.Elo yükseldikce ban riski artıyor elonun oyuncuları sizi tanıyor ve reportluyorMerhaba, ben 2 aydır LPReborn scirptini kullanıyorum ve hala banlanma
LPReborn kullanıpta banlanan oynucu varmı?
banlanan varsada hile kullanmayı bilmiyordur kesinMerhaba, ben 2 aydır LPReborn scirptini kullanıyorum ve hala banlanma
ben zamanında banlanmıştım şimdi yeniden bakıyorum kullanmak için ama onaylı olmak lazımMerhaba, ben 2 aydır LPReborn scirptini kullanıyorum ve hala banlanma
Valla kullanmaya başladık bakalım reis hayırlısı artıkBu sıralar olması lazım diye umuyorum ama 3 aydır kullanıp ban yemeyenler var bende bilemediğim için net bir şey söylemiyorum bende şu an açmadım açsam mı diye düşünüyorum ama açarsam da direk dalgaya yakalanırım gibime geliyor. O yüzden bekliyorum şuan. Önümüzü bir görelim ona göre hareket edecez.
Pelo que eu saiba nao ao que tudo indica e safeMerhaba, ben 2 aydır LPReborn scirptini kullanıyorum ve hala banlanma