evet ya takım çok etkiliyorTakıma da bağlı ne kadar scriptle oynayıp kassan da takım kötü olunca lose oluyor gold stuck kaldım mesela ben takım yüzünden
evet ya takım çok etkiliyorTakıma da bağlı ne kadar scriptle oynayıp kassan da takım kötü olunca lose oluyor gold stuck kaldım mesela ben takım yüzünden
wings le heemen ban yedim lp yi bekliyorum denemek için sabırsızlanıyorum.Her gün 2 elo atladığınızı düşünücek olursak (ben atlıyabiliyorum hatta bazen 3-4 bile oluyor) gümüşten golda yükselmek için gold 4 gold 3 gold 2 gold 1 diye gider sizin galibiyet oranınız vesaire derken çok rahat bir şekilde gümüş bir çarı plat-diamond yapabiliyorsunuz.
2 lig atlayan hesap unranked başlayan hesaptır.Sana derece de gümüş bile gösterse 2 lig atladığın için oyundakiler full smurf oluyor.Bu yüzden lose almaya başlayacaksın.Sc de çoğu şampiyon iyi değil ve evade de ekli değil.Bu şampiyonlar karşına gelince sende zorlanacaksın.Örnek vex-vlad-gp vs evade olmayınca sıkıntı.Ben karthus ormanla 1 ayda anca elmas 4 oldum.3 lane sürekli intliyor.Bir süre sonra zevk almadığımı farkettim.Ben bu oyunu 4 tane aptalı taşımak için mi oynuyorum dedim ve şimdi silver-gold eloda yasou şov yapıyorum.Her gün 2 elo atladığınızı düşünecek olursak ben atlayabiliyorum hatta bazen 3-4 bile oluyor. Gümüşten golda yükselmek için gold 4 gold 3 gold 2 gold 1 diye gider sizin galibiyet oranınız vesaire derken çok rahat bir şekilde gümüş bir çarı plat-diamond yapabiliyorsunuz.