LPReborn'la oynayacak birisi için tavsiyeler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar scripti ilk defa kullanmaya başladım. Antrenman modunda deneme yapıyorum ancak henüz tam olayını çözemedim. V farm, boşluk tuşu combo vs karışık geldi biraz. Verebileceğiniz tavsiyeler var mı ve en önemlisi legit oynamak için tavsiyeleriniz nelerdir? Son olarak sanırım şu an default ayarlarla oynuyorum, config ile oynamak legit olması açısından zorunluluk mudur? Teşekkürler.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bu konu hakkında benimde yardıma ihtiyacım var, nasıl legal gözükebiliriz?

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Challanger Config kullanmanı tavsiye ederim. Kullanacağın tuşlar dediğin gibi "X" last hist minyona "V" LaneClear "Space" ise Combo yapıyor başka kullanacağın bir tuş yok kendiliğinden herşeyi yapıyor zaten Jung oynuyorsan Oto Smite atıyor. Summonerları kendi atıyor. Belli olmamasını istiyorsan Evade kapalı oynayabilirsin fakat TR serverinde oynuyorsan buna gerek yok bence kolay kolay ban yemezsin.

https://memoryhackers.org/konular/lpreborn-challenger-script-config-24-01-2022.225226/

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
benimde bu konuda yardıma ihtiyacım var çünkü scripti açıyorum domination yasuoyu açıyorum ama adamlarla fight atarken boşluğa basılı tutuyorum malesef hiç r yi kullanmıyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Challanger Config kullanmanı tavsiye ederim. Kullanacağın tuşlar dediğin gibi "X" last hist minyona "V" LaneClear "Space" ise Combo yapıyor başka kullanacağın bir tuş yok kendiliğinden herşeyi yapıyor zaten Jung oynuyorsan Oto Smite atıyor. Summonerları kendi atıyor. Belli olmamasını istiyorsan Evade kapalı oynayabilirsin fakat TR serverinde oynuyorsan buna gerek yok bence kolay kolay ban yemezsin.

https://memoryhackers.org/konular/lpreborn-challenger-script-config-24-01-2022.225226/
Hocam söylediğiniz config i LBreborn klasörüne attım denildiği gibi ancak hata verdi oyuna girdiğimde açılmadı script sebebi nedir?

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Abi legit oynamak basit ya hileyi belli etmemek için çabalayacaksın mesela bazı sion oyuncuları var bir anda 180 derece dönüyorlar öyle oynarsan ban yersin

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
düz şekilde oyna azcık kendi yeteneğini de göster oto farm ve evade fazlasıyla yeterli zaten

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Abi config kullanmayın config hilenin performansını çok düşürüyor kendinize göre ayarlayın ayarları eğitim modunda deneyerek

Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
Legit oynamak için ezvade full açık oynama, karakterin çok titrer ve script olduğunu çok belli eder. Dodge modunu only dangerous yap.

Puffin
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hocam f7 basarak script ekranını acıp shift e basarsan acılır menüde tuş kombinasyonlarını görebilir düzenleyebilirsin .Legit oynamanın en kolay yolu dodge kapatmak evadesiz oynamak .Onunda mevcut ayarlarda tuşu k dir .Ben 1 yıldır kullanıyorum ve asla config kullanmadım bi kaç defa denediysemde alışamadım . mevcut olan config fazlasıyla yeterli geliyor .

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Configler scripte eklenen bişey mi oluyor özelleştirme gibi vs

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Evade ayarlarına dikkat et, anlık tepki skillerine delay koymaya çalış. Mesela vayne oynarken her şeye tam zamanında e atarsan da belli olur biraz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...