LPRebornla Samira oynamak kötü oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar yorumda gördüm, herkes ısrarla Samira'yı tavsiye etmiş de alayım deneyım dedım. 9 maç attım, URF'ta 8'i lose. Skorlarda 3/11, 4/12, 5/7, toplam hasarda 28K'yı gecmemısımdır. Ben Sivirle, Corkiyle Viktorla 80K aşagı vurmuyorum script ile. Ama bu Samira övüldüğü gibi hiç değil gibi veya farklı ayarlar mı gerekıyor?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Video Editörü
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Samirayı test etmek için yanlış oyuna girmişsin sıralı gir urf da samira oynanmaz ki sıralı oyunu baz al derim.

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
yok aga bende denedim rezalet valla samira oynanmaz sc ile

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
knk samira ben de oynadım ben de fedledim biraz takıma bağlı bence samirada oyun oyun başı bir iki kill sağlamadığın sürece üflüyor benim samira

Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
vıktor devam et samıra cok ıyı degıl bu sc de vıktorunde e predict leri çok iyi değil ama yeterli

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
urfta samira o kadar iyi degil ve ayrica e ayarini killable yapmani tavsiye ederim

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar vurduğunuz hasar bir ölçüt değildir, heronun mekaniğidir elonuz ne bilmiyorum ama ben master eloda oynuyorum samirayı dodgeleri kapatıyorum sırıtmıyor gerektiği yerde combo çıkarınca harika işler yapıyor R yi kendim atıyorum. Sadece space basarak yükselemezsiniz

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hocam urfta alınacak bazı herolar var samira en sonuncusu zaten ultisinin bekleme süresi yok

Üstümde Emporio Armani Senin ise Waikiki
Uzman Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
samira gayet güzel çalışıyor sadece bazı insanlar scyi acıp hicbir şeye bakmadan oynadıgı ciin kötüleniyor adam yalnıslıkla exploiti acıyor ve kapatmayı bilmedigi icin yok bu kötü o kötü bilmeden laf yapmayın

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
İnsanlar bir noktayı anlamıyor o da şu abi ; dünyanın en iyi scripti kusursuz bir sc de olsa elinde ki heronun potansiyelini karşında ki heronun potansiyelini hasar takaslarında nerde önde çıkıp nerde çıkmayacağını kestiremedikten sonra dünyanın en iyi kombosunuda yapsa ölürsün kardeş oynadığın heronun potansiyelini bilip doğru zamanda doğru hamleler yaparsan işte o zaman o scriptten verim alırsın. Dipnot : Lpreborn ile gm oldum tr de.

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
samira oynanıyor fakat chat yapmamanızı tavsiye ederim g ve h harfine bindli buglar düz vuruşunuzu engelliyor onun dışında gayet akıcı 1 haftada diamond oldum.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Samira sc hic iyi degil takiliyor birde hero bugda kaliyor gibi

Seçkin Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
sc ile neredeyse sadece adc oynayan biri olarak samira alip lose aldığım maç sayısı bir elin parmağını geçmez. Samira urf çarı değil. Urfta diğer şapmiyonlar fazlaca güçlü, samira biraz daha geri planda kalıyor. Üstelik doğru yerlerde girmek doğru yerlerde çıkmak gerekiyor. Scriptle oynuyorum diye bodoslama dalıyorsan zaten lose alırsın. Bildiğiniz gibi Samira ultisini kullanabilmesi için ultisini stacklemesi gerekiyor. Bu stackler e d c b a ve s. stack kasabilmek için 6 adet farklı vuruş yapman gerekiyor. eğer stack sayın a'da değilse kesinlikle adamlarla mesafeni koruyayarak savaşman gerekiyor. Ayrıca default olarak ultiyi kullan seçeneği kapalı geliyor bunu da kapatmayı unutma. Bir diğer önerimse w yeteneğini gerektiğinde dmg için de kullanabileceğini unutmaman . Örneğin ben oynarken pasif stack'im b ise e skillini kullanarak adamların yanına gidiyorum w basıp bir stack daha kasıyorum. Bu sırada script zaten düz vuruş ve q attığı için hızlıca s yapılabiliyor.
Öte yandan koridorda geri düşüp oyunu taşıdığım çok fazla maç oldu ve kaç kere penta attım inan hatırlamıyorum. Samira stili diiğer şampiyonlardan biraz daha farklı sadece. Diğer adcler gibi mesafemi koruyayım çatır çatır kite atayım mantığıyla oynanmıyor...

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar yorumda gördüm, herkes ısrarla Samira'yı tavsiye etmiş de alayım deneyım dedım. 9 maç attım, URF'ta 8'i lose. Skorlarda 3/11, 4/12, 5/7, toplam hasarda 28K'yı gecmemısımdır. Ben Sivirle, Corkiyle Viktorla 80K aşagı vurmuyorum script ile. Ama bu Samira övüldüğü gibi hiç değil gibi veya farklı ayarlar mı gerekıyor?
Cidden övenlerde balondan ibaret çünkü samira bir süre sonra kendiliğinden sağ tıklamaya başlıyor E > R özelliğini kapatsan bile kendisi bir yerlere basıyor ve URF gibi bir yerde aşırı geri kalıyor bu yüzden önermiyorum

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Samira sc ile kötü diyen alınmasın ama ayar yapmayı bilmiyordur. Özellikle urfta disable passive check ayarını değiştirmen gerekli yoksa pasif stacklemek için q su varken öncelikli oto atmaya çalışır q atmaz fakat bu ayarı değiştirirseniz her rangeine rakip girdiğinde q atar. onun dışında birkaç ayar daha çekmeniz lazım.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Cidden övenlerde balondan ibaret çünkü samira bir süre sonra kendiliğinden sağ tıklamaya başlıyor E > R özelliğini kapatsan bile kendisi bir yerlere basıyor ve URF gibi bir yerde aşırı geri kalıyor bu yüzden önermiyorum
kardeşim keşke önce kullandığın programa hakim olsan da ona göre yorum yapsan. Gold exploit açık kaldıgı icin öyle oluyor başka tuşa atarsan açma şansın olmaz yanlışlıkla ve sorunla karşılaşmazsın.

visâl
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Urf'ta sc de çok iyi olan karakterler aşırı düşebiliyor lütfen aynı şeyleri normal game de deneyip yazar mısn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...