Çözüldü LPReborn'u açınca oyun çöküyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GREEN ARROW
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hileyi açınca oyun bazen çöküyor ve kapanıyor. Böyle bir sorun yoktu, son gelen güncellemeden sonra bunu sık yaşıyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Dostum oyundaki herolardan kaynaklı olabilir ve çerçevesiz modda oynayın. Sihirdar vadisine hoşgeldiniz sesi geldiği zaman yani herolar gözüktüğü zaman siteden yükleye basın ve hile injektlenene kadar hareket etmeyin. Küçük bir donma yapacak çünkü. Donma sırasında her hangi bir tıklama yapmaya çalışmayın eğer yaparsanız kapanmaya devam eder oyununuz.
The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Dostum oyundaki herolardan kaynaklı olabilir ve çerçevesiz modda oynayın. Sihirdar vadisine hoşgeldiniz sesi geldiği zaman yani herolar gözüktüğü zaman siteden yükleye basın ve hile injektlenene kadar hareket etmeyin. Küçük bir donma yapacak çünkü. Donma sırasında her hangi bir tıklama yapmaya çalışmayın eğer yaparsanız kapanmaya devam eder oyununuz.

Çözüm
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
bunu bende yaşıyordum isterseniz şöyle yapabilirsiniz loaderı açın fakat lprebornü yüklemeyin maça girin yükleme ekranı biraz ilerlediğinde örn %92 falan alt tab atıp lpreborn'ü yüklemeye basın öyle atmıyor bende

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...