- Konuyu başlatan
-
imleç kapatma ayarı var skill atmak zaten saniyelik bir olay, henüz çizimleri kapatamadığım için kayıt almayı denemedim aşırı belli etmediği sürece benlik sorun yok.dostum imleç olayını ne yapcaksınorayı kapatın f7 ıle ama maus goruntude kayıt altında olur tıkladın yerler doclarken felan
İmlecin gözükmemesini sağlayabiliyorsun bir yayıncıda görmüştüm. Nasıl yapılıyor bilmiyorum ama.dostum imleç olayını ne yapcaksınorayı kapatın f7 ıle ama maus goruntude kayıt altında olur tıkladın yerler doclarken felan
zeki adamın hali başka xdknk obsden sadece lolü seçsen belki kapanabilir kapatsan bile space basarak oynıycağından her türlü anlaşılcak gizlesen ne olur gizlemesen ne olur
knk dc de sadece lol yayını verdiğimde bile çıkıyor onu sadece programı yapanlar engelleye biliyor o yüzden maalesef oyun içindeki o site ismi gitmiyorbir kişi bilemi yardımcı olmak için cevap vermez her neyse obse ekranı vermek yerine oyun yakalamadan lol penceresini seçersen sadece oyunu kayıt eder dolayısıyla script gözükmez
Muhtemelen externalde çalışıyor çünkü maalesef denediğimde sonuç alamadımOBS pencere odaklı yakalama yapabiliyor. Direkt ekranı değil sadece lolün penceresini yayına verirsen sc ile ilgili drawingler açık olsa bile gözükmeyebilir. Lol üzerinde hiç denemedim ama bazı external hilelerde bunu yapabilmek mümkün denemekten zarar gelmez.
yazının gözüktüğü tarafa bişey ekleyerek yapabilirsinEkrandaki çizgileri kapatmayı biliyorum fakat üstte çıkan MemoryHackers Free yazısı kapatılmıyor.
LoL içinden F12 ile screenshot aldığımızda bu çizgiler ve yazı çıkmıyor bunun için bir ayar yapmadım ekranın öyle temiz görünmesini istiyorum bunu gizlemek için bir yol var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?