LPRebron space combo yapmama sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Em primeiro lugar, esta é a configuração que configurei. Eu seleciono o hero e seleciono a configuração da tecla shift no jogo, por exemplo, quando eu seleciono defaultjinx e pressiono espaço, ele lança uma pipa no jogo, quando pressiono espaço de vez em quando, não faço combo , eu apenas ando em volta dele, ele não solta pipa. 2. Mude o Target Selector para " Least Spell " se você estiver jogando Mid Top ou Jungle, que está escrito na configuração. Sempre aparece o menor spell na seção adc.O que devemos escolher nos chars? Para a minha terceira pergunta, por exemplo, estamos jogando adc, não quero que acabe com o tanque.
eu tambem tenho esse problema, tentou voltar o sc pro padrão?

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Öncellikle kurdum config ayarı budur. Heroyu seçip oyun içinde shift tuşundan configini seçiyorum mesela defaultjinx'i seçip space bastığımda oyunda kite atıyor, arada bir space bastığımda combo yapmayıp sadece etrafında geziyorum her hangi bir kite atma falan yapmıyor. 2. olarak configte yazan "Mid Top Veya Jungle Oynuyorsanız Target Selectoru " Least Spell " Olarak Değiştirin." kısmında zaten her zaman least spell olarak görünüyor adc çarlarda neyi seçmemiz gerekiyor. 3. sorum olarak da mesela adc oynuyoruz tanka vurmasını istemiyorum adc vurmasını istiyorum veya benim seçtiğim birine vurmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim.
Maçta tanka vurmak istemiyorsunuz, SC'nin kendisinde, her bir belirli düşman şampiyonunun önceliğini azaltabileceğiniz bir seçenek var, böylece tank önceliğini 1'de bırakabilirsiniz, böylece en son odaklanması için

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Ngon nghẻ thật.. Chỉ tiếc là ở nhà chẳng có con máy nào có card AMD.. hồi chưa có OpenCore, cài vào con lap chạy card Nvi toàn phải Disable card rời.. nhưng fix mãi cũng không hết được lỗi vì cũng nhiều cái không native Mac =))

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
eyw dostum biri en azından işe yarar yorum yazmış diğerleri youtubeden bak yazıp, soruyorum at video diyorum cevap yok. özel mesaj atıyorum cevap yok yorum olsun diye yorum atan insan dolu.
targeti mouse ile seçsen daha güzel bir oyun geçirirsin karışıyor target boş yere ölünüyo

Lol Script Kullanıcısı xD
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
oynadığın karakterle ilgili olabilir sol tıklayıp hedef belirle belki ozaman kombo yapar

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Ya bak şöyle söyleyeyim sana 1. söylediğinle alakalı. Config değiştirmeyi dene hazır configleri dene hani shamanbey gibi. baktın olmuyor bide temp %temp% prefetch dosyalarını temizle o da olmazsa onun çözümü ney biliyor musun win10 1909 a geçmek. ben 2 ay uğraştım öyle çözdüm onu boşuna uğraşma diye söylüyorum. 2. sorununu least attack olarak değiştirebilirsin istersen ama spell de kalsa da sorun olmaz 3. sorunu da şöyle söyleyeyim target selectordan tankları 2 ye adc leri 5 e supları 4 e çek tabi bunu oyundan oynua değiştirebilirsin sana kalmış. İyi oyunlar diliyorum umarım sorunların çözülür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...