LS güncel fakat kurucu kullanabiliyor sadece?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
LS güncel gözüküyor fakat kurucu statusunde olan kullanabiliyor düzeltilicek mi artık böyle mi bilgilendirirmisiniz ?

Alex
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
cunki hayla uptade olmamis uptade olunca ls kendi bolumunden kullannanlara bilgi gelicekdir

Ya istiklâl ya ölüm
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kurucular Test ediyor şuanda. Biraz daha sabır arkdaşlar.

DoctorHeal
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar şuan üretici ve kurucu tarafından test edilmekte. Ne zaman bizlere aktif olur kesin bir bilgi yok . Lütfen herkes bizler gibi bekleyin

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Konularda yetkili arkadaşlar gerekli bilgilendirmeyi yapmıştır hocam oralara bakabilirsiniz

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
7/24 forumda geziyorum dostum zaten bunun hakkında bi bilgilendirme gelmedi
Konularda yetkili arkadaşlar gerekli bilgilendirmeyi yapmıştır hocam oralara bakabilirsiniz
Post automatically merged:

Arkadaşlar şuan üretici ve kurucu tarafından test edilmekte. Ne zaman bizlere aktif olur kesin bir bilgi yok . Lütfen herkes bizler gibi bekleyin
şu an da çalışmıyor olarak gözüküyor. acaba komple gitti mi güncellenmicek mi.. :kappajail:

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
arkadaşlar sabırlı olun deneme aşamasında şuan sanırım boş yere konu açmayın site kurucları zaten neyin en olduğunu biliyor sabırlı olup bekleyiniz

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
arkadaşlar beni anlamıyorsunuz size şöyle söyliyim açık bir şekilde anlatıyorum.
forumda ki yerde hile güncelleniyor yazıyor evet haklısınız fakat. mh ui ye geldiğimizde saat 19.49 da güncellendi dedi açmaya çalıştıgımda kuruc kullanabiliyor diyordu bekledim 20.12 de çalışmıyor diyor. diyorum ki acaba hiç güncelleme gelmicek mi yoksa şu an çalışmadığı için mi öyle yazıyor buun hakkında bi bilgilendirme gerekiyor yetkililerden yoksa bende bekliyorum 3 gündür güncelleneceğini biliyorum ve açılan (hileçalışmıyor adlı bütün başlıklara) yardımcı olmaya çalıştım bilgi veremye çalıştım arkadaşlara. saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...