Lua Executor Find Memories

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Şu sıralar bir LUA Executor ile iç içeyim. Birkaç kürekleme girişimim oldu fakat gerekli kaynakları bulamadım bende başka bir yol bulmaya çalışıyorum ki buldum da. Executorun Free kısmında bulunan .lua tabanlı bulunan dosyalar var. Program her açılışında bu .lua dosyalarını indirdiğini ve bunlarla alakalı loglar geçtiğini görüyorum. Ve bunları bir serverden yüklediğini görüyorum serverin giriş bilgileri küreklerken elime geçti ama kullanamıyorum. Sorum da şu bu serverden indirdiği dosyaları bilgisayarımın herhangi bir dizinine koyar mı? Eğer koyarsa nasıl bulabilirim ? Yada kürekleme işini bilen biri discordunu yazsın bana burdan program paylaşamam.

Burdaki amaç ise Premium sayılan paralı olan dosyaları Free'leri ile değiştirmek.

Üye
8 HİZMET YILI
Dostum sana kolay gelsin ama tahminimce koyar. Çünkü kodları biyerden çekeceğini zannetmiyorum.

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
What features did you get in the rowing you did?

İnsanların senin sesiyle dalga geçmesini umursama
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Bu method birisi tarafından denenmiştir ve tam olarak şu mantık oldu eğer server tarafı client harici sürekli başka bir ip veriyorsa bu dediğin mümkün olabiliyor ancak tek bir ip'ye bağlı kalıyorsa bu mümkün olmadığını savunmuştu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...