123
Uzman Üye
kanka direk kodlama öğren missArkadaşlar Lua Nasıl Öğrenebilirim, Canım Çok İstiyo, Ve Bu İşleri Hiç Bilmiyorum, Nasıl Öğrenebilirim Ve Sizin Aranızdan Bilen Varsa Öğretebilirmi ? , Lua Dışında Başka Diller de Varmış Da, Hani Bunları Da Öğrenmek İsterim, Mesela Oyun Yapmak, Hile Kodlamak, Web Sitesi Tasarlama, Veya İnstagram Hesabı Çalmak Gibi, Misal
işte nasıl öğreneceğimi bilmiyorum öğreten bi kaynak olsa güzel olurkanka direk kodlama öğren miss
bunu nasıl öğrenebilirim ?Hedefini oyun hilesi yapmak, instagram hesabı çalmak şeklinde belirlersen öğrenirken aşırı sıkılırsın çünkü bunlar hiçbir zaman öğretilmez bunların temelleri öğretilir sen de öğretilenleri hayal gücünle kullanarak istediğin şekilde kullanırsın.
Oyun hilesi kodlamanın temelinde C ve C++ var bildiğim kadarıyla tabii.
C++'ın ders niteliğinde olan öğretimlerinde kodlar ve ne işe yaradıkları size öğretilir ileriki seviyede memory hackingi kodları kombine ederek kullanmayı öğrenirsiniz sonrasında oyunların belleğinde bulunan değerleri değiştirip "hile" denilen şeyi yapmak sizin yeteneğinize kalıyor.
kanka ock zorArkadaşlar Lua Nasıl Öğrenebilirim, Canım Çok İstiyo, Ve Bu İşleri Hiç Bilmiyorum, Nasıl Öğrenebilirim Ve Sizin Aranızdan Bilen Varsa Öğretebilirmi ? , Lua Dışında Başka Diller de Varmış Da, Hani Bunları Da Öğrenmek İsterim, Mesela Oyun Yapmak, Hile Kodlamak, Web Sitesi Tasarlama, Veya İnstagram Hesabı Çalmak Gibi, Misal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?