LUCA Muhasebe Sistemleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
LUCAAA Muhasebe Yazılımı, resmi muhasebe işlemlerinin takip edildiği, kasa, yevmiye defteri, defteri kebir, mizan, KDV beyannamesi, muhtasar beyannamesi, gelir tablosu, bilanço, BA/BS formunun hazırlandığı, masraf merkezlerinin takip edildiği, muhasebe fişlerinin otomatik olarak oluşturulduğu ve resmi kurumlara gönderilmesi gereken belgelerin elektronik ortamda gönderildiği uygulamadır.

MMP; Genel Muhasebe, İşletme Defteri, Serbest Meslek Defteri ve Personel (Bordro) modüllerinden oluşmaktadır. Pratik kullanımı ile büyük kolaylıklar ve zaman tasarrufu sağlamaktadır.
Neden Muhasebe Yazılımı?

•     Muhasebe standartlarına uygunluk,
•     Windows standartlarını kullanabilme,
•     Internetin olduğu her yerden  uygulamanın  tüm bileşenlerini kullanabilme,
•     Modüller arası tam entegrasyon,
•     Ek lisans almadan sınırsız kullanıcı tanımlama,
•     Aynı anda birden fazla kullanıcının aynı firmada işlem yapabilmesi,
•     Ücretsiz kurulum ve destek,
•     LUCA içersinden mevzuata ulaşabilme,
•     Yasal düzenlemelerin ücretsiz olarak anında sisteme yansıtılması,
•     Yedek alma işleminin merkezden yapılması,

Ayrıca,
Hızlı Fiş ile Pratik Fiş Girişi ve Doğru Raporlama: Tahsil, tediye, mahsup gibi tüm fişlerin pratik bir şekilde ve hızla girilmesini; resmi defterlerin ve kasa, mizan, gelir tablosu, bilanço gibi raporların doğru olarak alınmasını sağlıyor.
Banka Ekstrelerinin Otomatik Muhasebeleştirilmesi; Banka aracılığı ile gerçekleştirilen hareketlerin bir iş günü sonrası otomatik olarak LUCA programında muhasebeleştirilmesi, mali müşavirlerin müşterilerine çok daha hızlı hizmet verebilmesini sağlıyor. Zaman ve emek kaybının engellenmesinin yanında, uzaktan çalışma imkânı ve manuel işlemlerden doğacak hataların önlenmesi gibi önemli avantajlarla çalışmayı keyifli hale getiriyor.  
Otomatik Muhasebe Entegrasyonu: Personel, Serbest Meslek Defteri işlemleri muhasebe entegrasyonu otomatik olarak gerçekleşerek yevmiye kayıtları oluşturulur.​

▃ ▅ ησ ♥ яєѕρєcт ▅ ▃
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Saol Kardeşim Biraz Okudum Ama Konuyu Anladım

▃ ▅ ησ ♥ яєѕρєcт ▅ ▃
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bişi Sorcam Sen İsminin Altına Nasıl Agır Agabey Yazdın Söleymisin

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
ByMassy' Alıntı:
Bişi Sorcam Sen İsminin Altına Nasıl Agır Agabey Yazdın Söleymisin

ben yazmadım kendı oldu bende onu bulmaya calısıyom nasıl yapğıyolar dıye :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...