Hoş Buldum HocamBende selçuk memnum oldum hoşgeldin.
Biraz Öyle oldu AmaHocam Ders vermiş gibi oldunuz eyvallah.
Pek alakası yokYabancı dizileri sevdiğinden adın Lucifer sanırımHoşgeldin.
Hoş buldum hocamHoşgeldin kardeşim
( Lucifer Latince'de ışık getiren demektir. Eski Ahit'te çok kez bahsedilir. Melek olarak yaratılıp sonrasında cennetten kovularak kötülüğü simgelemeye başlamıştır. )
- Hoşgeldin.
Sadece dizi değil,DC'nin çizgi roman karakteri,Tanrının oğlu,Başmelek görevi Yeni doğan yıldılara ışık götürmek. Cennete yapılan isyanın sorumlusu bu yüzden Cennetten kovulup sonsuza kadar Cehenneme hükmetmeye gönderilmiştir. Tabi tatile çıkmaya karar verene dek.lucifer dizi ne****x de yayınlanan
Hoş bulduk Hocam
Konuya Kendini Fazla Kaptırmışsın Anlaşılan Senkardeşim kalbinizdeki lucifer benim bu smurf kim ?
Hoş Buldum HocamHoşgeldin
Tkanhs Bro me tooLucifer my love
Bilgisayari yaptırıyorum 1 hafta sonra elimde kalıyor sonra 3 4 yıl sonra yaptırıyorum ondan hepaynı şeyi 2 kez okudum nasıl bir yazı biçimidir anlamadım. bence sen klavyede de yazı yazmayı unutmuşsun
Dizi Demiyelim Luciferin Sözlük Anlamını'da Ele Alabilirsin onun dışında örnek olarak spn 'de mevcuttur lucifer dizileri romanlar vblucifer dizi ne****x de yayınlanan
Sadece dizi değil,DC'nin çizgi roman karakteri,Tanrının oğlu,Başmelek görevi Yeni doğan yıldılara ışık götürmek. Cennete yapılan isyanın sorumlusu bu yüzden Cennetten kovulup sonsuza kadar Cehenneme hükmetmeye gönderilmiştir. Tabi tatile çıkmaya karar verene dek.
Ayrıca Netflixi neden sansürledin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?