|Lucifer| Kimdir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genel
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Merhabalar Daha Önce de Forum da hesabım Vardı Ama Kim vurduya Gitti Kısa Tutacagım

Adım Ali

Boğa Burcuyum
:D

Yabancı Dizileri Severim

Genel Olarak Çoğu Şeye İlgi Duyarım İmkanım Olduğu Zaman Herşeyi Yapabilirim

Forumda Ses'e İhtiyacı Olan Arkadaşlar Varsa ahatlıkla Ses Verebilirim Youtube Videoları Vb Şeyler İçin Tanıtım Olabilir Çoğunlukla
Hızlı Başlamayı Düşünüyorum konu anlamında ama ben illegal hemde fazla ilgi çekmeyecek şeyler

İlk Başlarda

Onun Dışında Gerçekten
Bilgisayara Çok Büyük Aralar Verdim yazı Yazmayı unutmuşum Çoğu Forumda (Hacker) Arkadaşların Yardımı olmadı konuda html .d

neyse yani demem şu ki Kimsenin Totosunda Toz Olmayın İlla ki İstediğinizi Yapıyorsunuz
O Konuda Benzer Birşey Bulmanız Yeterlidir

Sanırım tanıtımdan Çok Felsede Edebiyat Dersi Oldu​

Ultra Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Yabancı dizileri sevdiğinden adın Lucifer sanırım :D Hoşgeldin.

Economist
Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
( Lucifer Latince'de ışık getiren demektir. Eski Ahit'te çok kez bahsedilir. Melek olarak yaratılıp sonrasında cennetten kovularak kötülüğü simgelemeye başlamıştır. )
- Hoşgeldin. :)

Genel
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
( Lucifer Latince'de ışık getiren demektir. Eski Ahit'te çok kez bahsedilir. Melek olarak yaratılıp sonrasında cennetten kovularak kötülüğü simgelemeye başlamıştır. )
- Hoşgeldin. :)

Massaka 36 Boys Alman Gürbetçi Türklerden Oluşan Mc / Massakanın Diablo Fikri Güzeldi Beklentiye Soktu Bizi
-Hoş Buldum hocam

AMATÖR TASARIMCI
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bende atakan boğa burucuyum hg kardeşim :)

csgosupreme
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
kardeşim kalbinizdeki lucifer benim bu smurf kim ?

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
aynı şeyi 2 kez okudum nasıl bir yazı biçimidir anlamadım. bence sen klavyede de yazı yazmayı unutmuşsun :D

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
lucifer dizi ne****x de yayınlanan
Sadece dizi değil,DC'nin çizgi roman karakteri,Tanrının oğlu,Başmelek görevi Yeni doğan yıldılara ışık götürmek. Cennete yapılan isyanın sorumlusu bu yüzden Cennetten kovulup sonsuza kadar Cehenneme hükmetmeye gönderilmiştir. Tabi tatile çıkmaya karar verene dek.

Ayrıca Netflixi neden sansürledin?

Genel
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Hoş bulduk Hocam
Post automatically merged:

kardeşim kalbinizdeki lucifer benim bu smurf kim ?
Konuya Kendini Fazla Kaptırmışsın Anlaşılan Sen

Hoş Buldum Hocam

Tkanhs Bro me too

aynı şeyi 2 kez okudum nasıl bir yazı biçimidir anlamadım. bence sen klavyede de yazı yazmayı unutmuşsun :D
Bilgisayari yaptırıyorum 1 hafta sonra elimde kalıyor sonra 3 4 yıl sonra yaptırıyorum ondan hep :D

lucifer dizi ne****x de yayınlanan
Dizi Demiyelim Luciferin Sözlük Anlamını'da Ele Alabilirsin onun dışında örnek olarak spn 'de mevcuttur lucifer dizileri romanlar vb

Sadece dizi değil,DC'nin çizgi roman karakteri,Tanrının oğlu,Başmelek görevi Yeni doğan yıldılara ışık götürmek. Cennete yapılan isyanın sorumlusu bu yüzden Cennetten kovulup sonsuza kadar Cehenneme hükmetmeye gönderilmiştir. Tabi tatile çıkmaya karar verene dek.

Ayrıca Netflixi neden sansürledin?

:D içimi anlatmışsın teşekkür Ederim Hocam

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...