Lütfen 1 Dakika Bakın .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar konuları dolaştım fakat bir sonuç değişmedi wolftü hack deki reklam sorununa sonuç yok mu ? Sistem geri yüklemeye kadar her şeyi yaptım yok sonuç yine aynı reklam da bekleniyor da kalıyor. Lütfen yardım edin çok kişide bu sorun var bende düne kadar çalışıyordu şimdi çalışmıyor yardımlarınızı bekliyorum her an güncel kalıp takipte olmaya çalışıcağım . Lütfen çözelim şu sorunu. Saygılarla .

MRDizzy (✔)
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Cvp: RE: Lütfen 1 Dakika Bakın .

kobra7' Alıntı:
ABİ HEPSİNİ OKUMANI UMUYORUM LÜTFEN OKU !!!

Abi hileye 2.silah slotu ekleyin derken silah slotu artırmadan bahsediyorum yani 1 slota 2 silah kullanma anladın sen beni ve abi son bişey hileye envantere gelecek şekilde tüm karakterleri eklerseniz müthiş olur ekipmanlı ateş ve barut ve ekipmanlı raynor ve bane ' de dahil karakterlerin kafası yarım bide canları 200 olmamak şartıyla

Abi hilede hangi odaya girdiysek o odaya uyumlu yapın mesela insan vs insan girdiğimizde kurt oluyoruz onu düzeltmeniz lazım bence bide abi hilede uyku modunda adamı resliyemiyoruz bide silahı arkadaşımıza atamıyoruz bunları'da düzeltin abi !!! <3

- Abi nolur bu istediklerimi yapın hile pahabiçilmez olur hem bu istediklerimi ben tek istemiyorum herkes itiyor nolur abi ekle hileye bunlarıı !!! NOLUR !! <3 allah rızası için istediklerimi ekleyin abi
hile MÜTHİŞ ÖTESİ OLUR NOLUR ABİİ <3 HİLENİN 6.7.2 veya 6.8 ya da 7.0 sürümünde bunları yapmanı umuyoruz abi saygılar <3 ve kolay gelsin

KATILIYORUM FAKAT EKİPMAN KONUSUNDA DEĞİL :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...